fbpx

/ 10 VELIČASTNIH let koncepta ŠUS Eurofitness

10 VELIČASTNIH let koncepta ŠUS Eurofitnesspost

10 VELIČASTNIH let koncepta ŠUS Eurofitness

Nagovor direktorja ŠUS Eurofitness-a:

“Oguljena fraza »čas hitro teče«, je kljub vsemu primerna za ta uvod v kratek povzetek naši 10 veličastnih let celotnega koncepta ŠUS Eurofitness. Ljudje sicer nimamo pravega čutila za zaznavanje časa, zato je ta del naših življenj zelo relativen. Čas je v fiziki intenzivna količina, ki kaže na to, da si dogodki sledijo eden drugemu. Aristotel pa je po drugi strani dejal, da je čas množica sedanjih trenutkov in ravno ta množica lepih trenutkov, s katerimi krepimo življenja, je glavni razlog za veličastnih 10 let, zgodbe ŠUS Eurofitnessa.” 

Gregor Pečovnik, direktor ŠUS Eurofitness

“Na naši lokaciji na Vodnikovi cesti v Šiški smo sicer prisotni že od leta 2010, ko je Športna unija Slovenije v partnerstvu s katalonskim podjetjem UBAE fitness ustanovila podjetje ŠUS Evrofitnes. Prvotno je center obsegal samo eno dvorano za fitnes in eno manjšo dvorano za skupinske vadbe. Ker pa smo se hitro razvijali in rastli, se je kmalu porodila ideja o širitvi in vzpostavitvi bolj kompleksne ponudbe, ki bi zajemala še dodatne aktivnosti, predvsem bazenskega kompleksa, s plavalnim bazenom, savnami in jakuzijem. “

“Tako se je v začetku poletja leta 2012 začel projekt prenove celotne hiše, ki v štirih etažah zajema 4.000 m2 površine. ŠUS Eurofitness v hiši sobiva še s tremi partnerji, katerih aktivnosti so prav tako namenjene udejanjanju zdravega življenjskega sloga; Športna unija Slovenije, japonska restavracija Maru ter plesna šola Kazina.”

Naša hiša, ki je v preteklosti nosila ime Partizan, je bila zgrajena leta 1947, večinoma z delom takrat tako imenovanih delavskih brigad. Vedno je bila namenjena športu in ponosni smo na to, da s takšnim konceptom deluje tudi v sedanji obliki. Projekt prenove se je odvil v neverjetnih 5 mesecih, kar si je glede na težavnost in obseg dela težko predstavljati. Tako sta decembra leta 2012 naša športna hiša in z njo tudi ŠUS Eurofitness zaživela v novi podobi z največjo ponudbo športa v Ljubljani.”

V teh 10 letih letih našega celostnega koncepta smo zabeležili več kot milijon obiskov naših članov, ki so spisali nešteto veličastnih zgodb. Veličastne zgodbe so plod velikih dosežkov, veliki dosežki pa se pričnejo z manjnimi koraki. Zato je eno izmed naših temeljnih poslanstev motivirati občane Ljubljane in tudi tiste izven, da svoje majhne korake do preobrazbe življenjskega sloga pričnejo prav v našem športnem centru.

Ponosni smo na vse naše stranke, predvsem pa na našo ekipo sodelavcev, ki jo je vedno krasil izjemen kolektiven duh, velika predanost delu in našim obiskovalcem ter ljubezen do gibanja in zdravja, kar je tudi glavno vodilo našega koncepta.”

 

Program dogodka:

Pripravljamo vam pester program dogajanja, ki ga bosta vodila naša dolgoletna člana Peter Poles in Blaž Babić. Njuna unikatnost, sproščenost in humor sta zagotovilo za obilo smeha in veličastno atmosfero naše prireditve.

Program bosta s svojim nastopom popestrili tudi divi slovenske glasbene scene Neisha in Nika Zorjan, ki prav tako že vrsto let v našem športnem centru skrbita za svoje zdravje in dobro počutje.

Koncept ŠUS Eurofitness-a ni le šport. ampak celosten pristop h krepitvi življenja. So zgodbe, ki jih delimo z našimi člani. Je doseganje najvišjih življenjskih ciljev, je prestavljanje meja možnega. Za vas smo izbrali deset veličastnih dosežkov naših članov, ki jih bomo predstavili na našem praznovanju.

WordPress Image Lightbox