fbpx

Inštruktorica vodenih vadb - Barbara Bole

Kratka predstavitev

Univerzitetna diplomirana profesorica športne vzgoje, inštruktorica skupinskih vadb od leta 2003, učiteljica smučanja, deskanja na snegu, plavanja, rolanja, ljubiteljica teka, državna prvakinja v Radencih (42,2 km) iz leta 2012 in mamica treh otrok sicer poznana tudi kot Vitka Ritka.

Po uspešno končani plesni karieri (jazz balet, disco dance, hip hop) se je moja pot nadaljevala v fitnes industriji, v kateri sem prisotna že 20 let. Ja, tako je, že 20 let vodim skupinske vadbe. So moje največje veselje, pozitiva, strast. Upam si trditi, da se to ne bo nikoli spremenilo.

 

Tek je poleg skupinskih vadb moj najbolj zvesti spremljevalec

V zadnjem času poleg vodenja skupinskih vadb prevzemam tudi koordinacijo Šus ekipe za vodene vadbe. Tako uspešno združujem vse izkušnje nabrane v preteklosti, pridobljene med vodenjem vadb, učenjem različnih športov, delom z otroki ter vodenjem animacijske ekipe na eni izmed večjih potovalnih agencij, z znanjem pridobljenim na Fakulteti za šport.

Tek je poleg skupinskih vadb moj najbolj zvesti spremljevalec. Že v osnovni šoli sem na atletskem stadionu pričela nizati uspehe na daljše razdalje. Obožujem tek na dolge proge, predvsem polmaraton in maraton. Moj hobi je tek maratonov po celem svetu.

Navdušena tekačica sem si zadala cilj druge navduševati nad športom. Tvoji treningi so pomembni sestanki, ki jih imaš s svojim telesom. Dobre šefice ne odpovedujejo pomembnih sestankov.

WordPress Image Lightbox