fbpx

/ CENIK

CENIKRaznolikost vseh naših aktivnosti je največ, kar lahko dobiš v 1 paketu
za 1 ceno in na 1 mestu – pridi in krepimo življenje skupaj!

Največ športa v mestu!

Koncept ŠUS Eurofitnessa temelji na ALL INCLUSIVE ponudbi s katero KREPIMO ŽIVLJENJE.

Kaj to pomeni? Ponujamo vam paket PREMIUM VADNINE, ki vam – našemu članu/članici – omogoča, da lahko terminsko in časovno neomejeno koristite VSE komponente ponudbe.

cenik_april_24
  • SPA CENTER S PLAVALNIM BAZENOM: kjer lahko prosto plavate ali pa se pridružite skupinskim vadbam 40+ ur mesečno. Ves čas so vam na voljo tudi prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi, saj poskrbimo tudi za vašo regeneracijo.

 

  • POPOLNOMA PRENOVLJENI DVORANI ZA TRENING z najsodobnejšimi trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi ter ostalimi pripomočki za vadbo. Naprave podpira aplikacija BH GYM Loop, kjer vam lahko naši trenerji pripravijo Vadbo na recept.

 

  • NOVA FUNKCIONALNA DVORANA, kjer lahko naredite odličen trening s prostimi utežmi, kettlebell-i, prilagodljivimi vadbenimi vrečami, elastikami idr. V tej dvorani se lahko pridružite 50+ ur vodenih vadb mesečno (npr. ŠUS power ali ŠUS fast & heavy, ki temeljijo na pridobivanju moči, funkcionalnosti ter mobilnosti celotnega telesa).

 

  • DVORANA ZA SKUPINSKE VADBE, v kateri vam ponujamo še dodatnih 100+ ur mesečno, kjer lahko zaplešete na vadbi shape dance, se priključite intenzivnim uram hiit vadbe, boosta, top fita, step & sweata, body maxa, cyclinga ali ŠUS pumpa. Lahko se tudi sprostite na vadbi joge ter pilatesa. Letos vas vsako nedeljo čaka tudi vadba presenečenja.

 

  • MALA DVORANA oz. dvorana v kateri se lahko v miru sprostiš, raztegneš, narediš svoj trening joge ali pilatesa. V tej dvorani poteka tudi brezplačno varstvo za otroke članov (vsako sredo 17.00-18.00).

 

  • Na dosegu roke imamo tudi našega fizioterapevta, ki vas bo po predhodni rezervaciji termina z veseljem pregledal in svetoval.

 

  • Ker smo družini prijazen športni center, smo za vas pripravili posebno družinsko ponudbo, vaši otroci se pa lahko udeležijo športnih programov pod nadzorom usposobljenih inštruktorjev, pedagogov in športnih delavcev (plavalni tečaji in športna šola).
WordPress Image Lightbox