fbpx

01-518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00 PRAZNIKI: zaprto

/ Spa z bazenom

Spa z bazenompost

Spa z bazenom

20-meterski bazen, prostorna turška savna, moška in ženska infra savna, udoben jacuzzi za 10 oseb.

Poleg tega pa vam ponujamo še naslednje vadbe v bazenu:

VODENO REKREATIVNO PLAVANJE – pod vodstvom licenciranega plavalnega učitelja bo potekal plavalni trening z vajami za izboljšanje tehnike, vzdržljivosti in hitrosti. Namenjena je plavalcem, ki že imajo plavalno predznanje in plavajo več kot samo osnovno tehniko. Vadba je visoko intenzivna in traja do 1h. Priporočljiva je plavalna oprema; enodelne kopalke, plavalna kapa in plavalna očala.

VADBA ZA SENIORJE – pod vodstvom licenciranega vodje plavanja za seniorje bo potekala plavalna vadba namenjena seniorjem, kjer bomo kombinirali vaje za razgibavanje in  plavanje. Znanje plavanja ni predpogoj. Vadba je srednje intenzivna in traja od 45 min. do 1h.

AQUA GYM – vodena vadba (vodna aerobika) pod vodstvom inštruktorja. Vadba je srednje do visoko intenzivna ter traja 45 min.

AQUA BOOT CAMP – vodena vadba, ki poteka v in ob bazenu. Mešanica med vajami za moč in plavanjem. Znanje plavanja je predpogoj. Vadba je visoko intenzivna in traja do 45 min.

PLAVALNI OTROŠKI ŽIV ŽAV – Izvaja se vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00. Namenjena je otrokom od 1. leta starosti naprej ter njihovim staršem.

 

WordPress Image Lightbox