fbpx

01-518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00

/ Bazen s spa centrom

Bazen s spa centrompost

Bazen s spa centrom

Si ljubitelj plavanja in vodnih aktivnosti?

V naših spodnjih prostorih se nahaja 20-metrski bazen, prostorna turška savna, moška in ženska infra savna ter udoben jacuzzi.

Vadba v vodi je prijetna in dokazano zelo koristna.

1.PROSTO PLAVANJE

Plavanje je šport, ki ga lahko izvajaš celo leto, v vseh letnih časih. Bazen lahko med tednom koristiš od 6:00 do 22:ure, za vikend pa od 9:00 do 21:00 ure.

2.VODENE VADBE V BAZENU

VODENO REKREATIVNO PLAVANJE – se izvaja pod vodstvom licenciranega plavalnega učitelja, ki pripravi različne plavalne treninge z vajami za izboljšanje tehnike, vzdržljivosti in hitrosti. Vadba je namenjena plavalcem, ki že imajo plavalno predznanje.

VADBA ZA SENIORJE – je namenjena starejši populaciji, kjer se kombinira vaje za razgibavanje in  plavanje. Znanje plavanja ni predpogoj, saj je globina vode 1,35 m in je tako omogočena varna in brezskrbna vadba.

PLAVALNI OTROŠKI ŽIV ŽAV – je plavalna zabava, ki poteka vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00 ure. Bazen je v tem času namenjen izključno družinam in vodnim vragolijam. Na voljo so različni plavalni pripomočki in igrače, s katerimi popestrimo otroško igro in ljubezen do vode.

AQUA GYM – vodna aerobika, je zelo učinkovita, nežna do telesa, sklepov in vezi. Kljub temu zahteva telesno pripravljenost, saj se med vadbo porabi veliko energije. Z lastno težo in plavalnimi pripomočki se premaguje upor vode na različne načine (poskoki, teki, šprinti, vaje z utežmi in lastno težo…).

3.TEČAJ PLAVANJA

PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE – potekajo celo leto, vsak dan od 16:30 – 17:30. Otroci so razdeljeni v tri sklope glede na njihovo predznanje in sposobnosti:

  • učenje plavanja
  • izpopolnjevanje plavalnih tehnik
  • urjenje plavalnih tehnik

V času otroških aktivnosti nudimo staršem brezplačno koriščenje vseh naših storitev. Brez izgovora lahko nemoteno naredite svoj trening in tako poskrbite za boljše počutje in zdravje.

Vse podrobnosti najdeš na https://www.sus-eurofitness.si/class/plavalni-tecaji/.

INDIVIDUALNO UČENJE PLAVANJA –  je primerno za vse starostne kategorije. Naši učitelji poskrbijo za pravilen potek učenja, s katerimi vadeči utrdijo plavalne tehnike in izboljšajo plavalno znanje.

4.SPA

Pomemben del zdravega treninga so tudi počitek, relaksacija in rehabilitacija. V ta namen lahko po vadbi svojemu telesu ponudite nekaj časa v naši parni ali infra savni. Za konec pa lahko zamižite in se udobno namestite v jakuzzi.

 

Vsi paketi vključujejo tudi:

  • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
  • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
  • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
  • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
  • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
  • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
  • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem

 

PRIDI NA “DAN ODPRTIH VRAT” … ki ga izbereš TI! 😉

V ŠUSu želimo tudi s tabo krepiti življenje. Zato te vabimo na 1. brezplačni obisk v našem centru! Razišči prostore, potreniraj, zaplavaj v bazenu, se spoznaj z napravami – in našo mega ekipo.

Kako? Pusti svoje podatke spodaj, mi pa se ti javimo v kratkem 😉 

WordPress Image Lightbox