fbpx

01-518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00

/ Bazen s spa centrom

Bazen s spa centrompost

Bazen s spa centrom

Si ljubitelj plavanja in vodnih aktivnosti?

V naših spodnjih prostorih se nahaja 20-metrski bazen, prostorna turška savna, moška in ženska infra savna ter udoben jacuzzi.

Vadba v vodi je prijetna in dokazano zelo koristna.

1.PROSTO PLAVANJE

Plavanje je šport, ki ga lahko izvajaš celo leto, v vseh letnih časih. Bazen lahko med tednom koristiš od 6:00 do 22:ure, za vikend pa od 9:00 do 21:00 ure.

Samostojna vadba otrokom do 14 leta v Športnem centru ni dovoljena. Otroci mlajši od 14 leta lahko vadijo samo na otroških organiziranih aktivnostih in v primeru zakupa individualnih ur z našimi vaditelji, pedagogi in trenerji.

Otroci lahko koristijo bazen s starši in spremljevalci med vikendi, v času otroškega Živ Žava v soboto in nedeljo med 10.00 in 11.00 ter 15.00 in 16.00 uro.

2.VODENE VADBE V BAZENU

VODENO REKREATIVNO PLAVANJE – se izvaja pod vodstvom licenciranega plavalnega učitelja, ki pripravi različne plavalne treninge z vajami za izboljšanje tehnike, vzdržljivosti in hitrosti. Vadba je namenjena plavalcem, ki že imajo plavalno predznanje.

VADBA ZA SENIORJE – je namenjena starejši populaciji, kjer se kombinira vaje za razgibavanje in  plavanje. Znanje plavanja ni predpogoj, saj je globina vode 1,35 m in je tako omogočena varna in brezskrbna vadba.

PLAVALNI OTROŠKI ŽIV ŽAV – je plavalna zabava, ki poteka vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00 ure. Bazen je v tem času namenjen izključno družinam in vodnim vragolijam. Na voljo so različni plavalni pripomočki in igrače, s katerimi popestrimo otroško igro in ljubezen do vode.

AQUA GYM – vodna aerobika, je zelo učinkovita, nežna do telesa, sklepov in vezi. Kljub temu zahteva telesno pripravljenost, saj se med vadbo porabi veliko energije. Z lastno težo in plavalnimi pripomočki se premaguje upor vode na različne načine (poskoki, teki, šprinti, vaje z utežmi in lastno težo…).

3.TEČAJ PLAVANJA

PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE – potekajo celo leto, vsak dan od 16:30 – 17:30. Otroci so razdeljeni v tri sklope glede na njihovo predznanje in sposobnosti:

  • učenje plavanja
  • izpopolnjevanje plavalnih tehnik
  • urjenje plavalnih tehnik

V času otroških aktivnosti nudimo staršem brezplačno koriščenje vseh naših storitev. Brez izgovora lahko nemoteno naredite svoj trening in tako poskrbite za boljše počutje in zdravje.

Vse podrobnosti najdeš na https://www.sus-eurofitness.si/class/plavalni-tecaji/.

INDIVIDUALNO UČENJE PLAVANJA –  je primerno za vse starostne kategorije. Naši učitelji poskrbijo za pravilen potek učenja, s katerimi vadeči utrdijo plavalne tehnike in izboljšajo plavalno znanje.

4.SPA

Pomemben del zdravega treninga so tudi počitek, relaksacija in rehabilitacija. V ta namen lahko po vadbi svojemu telesu ponudite nekaj časa v naši parni ali infra savni. Za konec pa lahko zamižite in se udobno namestite v jakuzzi.

 

Vsi paketi vključujejo tudi:

  • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
  • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
  • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
  • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
  • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
  • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
  • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem

PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA.

Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem.

Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin.

Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉

WordPress Image Lightbox