fbpx

/ Dogodek 10 veličastnih let ŠUS Eurofitness-a

Dogodek 10 veličastnih let ŠUS Eurofitness-apost

Dogodek 10 veličastnih let ŠUS Eurofitness-a

V čudovitem ambientu in prijetni družbi smo16. 12. 2022 skupaj z našimi člani, poslovnimi partnerji in ekipo športnega centra ŠUS Eurofitness praznovali 10. obletnico novega koncepta našega športnega centra. Prireditev je vodil vedno izjemen Peter Poles, s vojimi nasptopi pa sta prireditev popestrili vrhunski pevki Neisha in  Nika Zorjan. Za njihove izjemne dosežke smo izbranim članom podelili “ŠUSkote” (nagrade za veličastne dosežke posameznikov v našem športnem centru).

Z govorom nas je pozdravil tudi naš direktor, Gregor Pečovnik

“Spoštovani športni prijatelji dobrodošli na naši veličastni prireditvi ob 10. obletnici celotnega koncepta ŠUS Eurofitness.

Na naši lokaciji na Vodnikovi cesti v Šiški smo sicer prisotni že od leta 2010, ko je Športna unija Slovenije v partnerstvu s katalonskim podjetjem UBAE fitness ustanovila podjetje ŠUS Evrofitnes. Prvotno je center obsegal samo eno dvorano za fitnes in eno manjšo dvorano za skupinske vadbe. Ker pa smo se hitro razvijali in rastli, se je kmalu porodila ideja o širitvi in vzpostavitvi bolj kompleksne ponudbe, ki bi zajemala še dodatne aktivnosti, predvsem bazenskega kompleksa, s plavalnim bazenom, savnami in jakuzijem. Tako se je v začetku poletja leta 2012 začel projekt prenove celotne hiše, ki v štirih etažah zajema 4.000 m2 površine. ŠUS Eurofitness v hiši sobiva še s tremi partnerji, katerih aktivnosti so prav tako namenjene udejanjanju zdravega življenjskega sloga; Športna unija Slovenije, japonska restavracija Maru, ki nas bo danes ob zaključku tudi kulinarično razvajala ter plesna šola Kazina, ki ima svoje plesne dvorane v mansardi naše hiše.

Naša hiša, ki je v preteklosti nosila ime Partizan, je bila zgrajena leta 1947, večinoma z delom takrat tako imenovanih delavskih brigad. Vedno je bila namenjena športu in ponosni smo na to, da s takšnim konceptom deluje tudi v sedanji obliki. Projekt prenove se je odvil v neverjetnih 5 mesecih, kar si je glede na težavnost in obseg dela težko predstavljati. Tako sta decembra leta 2012 naša športna hiša in z njo tudi ŠUS Eurofitness zaživela v novi podobi z največjo ponudbo športa v Ljubljani.

V teh 10 letih letih našega celostnega koncepta smo zabeležili več kot milijon obiskov naših članov, izvedli smo več kot 30.000 vodenih vadb, v našem bazenu je splavalo več kot 3.000 otrok in vsi skupaj smo spisali nešteto veličastnih zgodb. Veličastne zgodbe so plod velikih dosežkov, veliki dosežki pa se pričnejo z manjnimi koraki. Zato je eno izmed naših temeljnih poslanstev motivirati občane Ljubljane in tudi tiste izven, da svoje majhne korake do preobrazbe življenjskega sloga pričnejo prav v našem športnem centru.

Ponosni smo na vse naše stranke, naše poslovne partnerje, predvsem pa na našo ekipo sodelavcev, ki jo je vedno krasil izjemen kolektiven duh, velika predanost delu in našim obiskovalcem ter ljubezen do gibanja in zdravja, kar je tudi glavno vodilo našega koncepta.

Hvala Perotu, Niki in Nejshi za vašo podporo in nocojšni šov in še enkrat hvala vsem vam za vaš doprinos k veličastnim zgodbam. Lepe božično novoletne praznike in predvsem ljubezni ter zdravja polno novo leto. Uživajte na naši prireditvi še naprej in hvala vam da z nami krepite življenje!

Oglejte si nekaj utrinkov iz dogodka:

WordPress Image Lightbox