fbpx

/ Idealen dodatek prehrani otrok

Idealen dodatek prehrani otrokpost

Idealen dodatek prehrani otrok

Zakaj je KIDS GOOD STUFF primeren za vašega otroka? V ŠUS-u stojimo za tem, da je optimalen vnos vitaminov in mineralov pomemben del otrokovega razvoja. Je vaš otrok pogosto bolan? Vzrok je lahko pomanjkanje vitaminov in potrebnih mineralov, ki krepijo imunski sistem, otrok pa jih z vsakodnevno prehrano ne more pridobiti.

  1. Če vaš otrok ni ljubitelj sadja in zelenjave, je KGS napitek lahko primerno nadomestilo in še z veseljem ga bodo popili. 
  2. Zdrave kosti so ključnega pomena za zdravo rast, sploh pri aktivnih otrocih. 200 mg kalcija in 8g beljakovin poskrbijjo za optimalni razvoj, zato je napitek primeren kot vsakodnevni napitek po aktivnosti. 
  3. Veliko otrok se sooča z slabo prebavo, zato so napitku dodani mikrobiotiki in vlaknine, da bo trebušček pravilno deloval.

Napitek je na voljo v 3 okusih: čokolada, vanilija/karamela in divja jagoda. Pripravite ga lahko z vodo, mlekom ali ga dodate najljubšemu smoothi-ju. Lahko pa z njim spečete tudi otrokove najljubše piškote.

KIDS GOOD STUFF je muti-hranilni smoothie mix narejen posebej za otroke. Sadje in zelenjava, obogatena z dodatnimi vitamini, minerali, probiotiki in kalcijem, poskrbijo za zdrav imunski sistem, prebavo, koncentracijo in rast. Napitek je predvsem primeren za aktivne otroke, saj je obogaten z grahovimi beljakovinami. 

 

Vsi Nuzest otroški napitki so:

  • 100% veganski
  • brez glutena, mlečnih izdelkov, soje in arašidov
  • ne vsebuje gensko spremenjenih sestavin in konzervansov
WordPress Image Lightbox