fbpx

/ Ljubljanski maraton – “Recovery week”

Ljubljanski maraton – “Recovery week”post

Ljubljanski maraton – “Recovery week”

TEKAČI IN TEKAČICE (REKREATIVNI TEKAČI IN PROFESIONALCI) LJUBLJANSKEGA MARATONA POZOR! SKUPAJ Z VAMI ODŠTEVAMO DNEVE DO VOLKSWAGEN 26. LJUBLJANSKEGA MARATONA.

ČAS JE ZA ŠUS RECOVERY WEEK!
KDAJ? Od 24.10-30.10.2022

KDO? Vsi tekači in tekačice ljubljanskega maratona (s seboj prinesete vašo štartno številko).

NAGRADA: Izberi si dan zase in se BREZPLAČNO sprosti v našem športnem centru! Sprostite svoje mišice z udeležbo na jogi ali jogalatesu, uporabite savne in jacuzzi ali preprosto zaplavajte v našem bazenu.

KREPIMO SE SKUPAJ!
V ŠUS Eurofitness se zavedamo, da so priprave na maraton zahtevne, stresne in od vas zahtevajo velike količine priprav ter pretečenih kilometrov. Za boljše rezultate sta za vas pomembna tako trening moči kot tudi zaslužena regeneracija. Tukaj vam na pomoč “pritečemo” mi!

Prijavi se na Recovery week:

Naj vas jesenski deževni dnevi ne ustavijo. Vaše telo okrepite s kondicijskim  treningom ali treningom za moč v vsakem vremenu!

Preizkusite najsodobnejši fitnes z napravami BH in lastno aplikacijo. Pripravljaj se v naši veliki dvorani, kjer lahko zaradi velikega prostora in uporabe pripomočkov naredite super trening.

In ne pozabite na najnujnejše! DOBRO REGENERACIJO! 

Po končanem treningu sprostite utrujene mišice v naših savnah, jacuzziju in bazenu

 

Bazen ŠUS Eurofitness

Vabljeni, da nas obiščete, mi pa bomo navijali za vas. Želimo, da vam vsakemu posebej uspe osebna zmaga. Ponosni smo na vas.

Vaša ekipa ŠUS Eurofitness

WordPress Image Lightbox