fbpx

/ Majhni koraki k velikim dosežkom

Veličastna ponudba aktivnosti (veljavnost do 28.2.2023)

za tvoj veličasten začetek leta

V ŠUS Eurofitness spodbujamo tvoje velike dosežke z veličastno ponudbo športnih aktivnosti, ki krepijo življenje.

Veliki dosežki Šus Eurofitness

Veliki dosežki se začnejo z majhnimi koraki. Pridi na BREZPLAČEN obisk v ŠUS in naredi prvega. 

Izkoristi še zadnje dni akcije!

Prvih 50 prijavljenih na brezplačen obisk ob prihodu prejme tudi brezplačen preizkus gibalne učinkovitosti, s katerim lahko preveriš svojo vzdržljivost, moč, koordinacijo in gibljivost.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca sebe in svojo družino prijavljaš na BREZPLAČEN OBISK športnega centra ŠUS Eurofitness. Po prijavi bodo na tvoj oddan elektronski naslov poslana navodila za obisk. Naše osebje vas že toplo pričakuje.

Elektronski naslov (obvezno polje)
 
 
Marketinška dovoljenja

Izberite načine kako želite da komuniciramo z vami:

Kadar koli se lahko odjaviš s klikom na povezavo v nogi naših e-poštnih sporočil. Za informacije o naših praksah glede zasebnosti obišči našo spletno stran.

Če klikneš spodaj in se naročiš, potrjuješ, da bodo tvoji podatki lahko preneseni v obdelavo. Preberi več.


Kaj te še čaka v našem centru?

Koncept ŠUS Eurofitnessa temelji na ALL INCLUSIVE ponudbi s katero KREPIMO ŽIVLJENJE.

Kaj to pomeni? 

Ponujamo vam paket PREMIUM VADNINE, ki vam – našemu članu/članici – omogoča, da lahko terminsko in časovno neomejeno koristite VSE komponente ponudbe:

  • SPA CENTER S PLAVALNIM BAZENOM: kjer lahko prosto plavate ali pa se pridružite skupinskim vadbam 40+ ur mesečno. Ves čas so vam na voljo tudi prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi, saj poskrbimo tudi za vašo regeneracijo.

 

  • POPOLNOMA PRENOVLJENI DVORANI ZA TRENING z najsodobnejšimi trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi ter ostalimi pripomočki za vadbo. Naprave podpira aplikacija BH GYM Loop, kjer vam lahko naši trenerji pripravijo Vadbo na recept.

 

  • NOVA FUNKCIONALNA DVORANA, kjer lahko naredite odličen trening s prostimi utežmi, kettlebell-i, prilagodljivimi vadbenimi vrečami, elastikami idr. V tej dvorani se lahko pridružite 50+ ur vodenih vadb mesečno (npr. ŠUS power ali ŠUS fast & heavy, ki temeljijo na pridobivanju moči, funkcionalnosti ter mobilnosti celotnega telesa).

 

  • DVORANA ZA SKUPINSKE VADBE, v kateri vam ponujamo še dodatnih 100+ ur mesečno, kjer lahko zaplešete na vadbi shape dance, se priključite intenzivnim uram hiit vadbe, boosta, top fita, step & sweata, body maxa, cyclinga ali ŠUS pumpa. Lahko se tudi sprostite na vadbi joge ter pilatesa. Letos vas vsako nedeljo čaka tudi vadba presenečenja.

 

  • MALA DVORANA oz. dvorana v kateri se lahko v miru sprostiš, raztegneš, narediš svoj trening joge ali pilatesa. V tej dvorani poteka tudi brezplačno varstvo za otroke članov (vsako sredo 17.00-18.00).

 

  • Na dosegu roke imamo tudi našega fizioterapevta, ki vas bo po predhodni rezervaciji termina z veseljem pregledal in svetoval.

 

  • Ker smo družini prijazen športni center, smo za vas pripravili posebno družinsko ponudbo, vaši otroci se pa lahko udeležijo športnih programov pod nadzorom usposobljenih inštruktorjev, pedagogov in športnih delavcev (plavalni tečaji in športna šola).

Raznolikost vseh naših aktivnosti je največ, kar lahko dobiš v 1 paketu
za 1 ceno in na 1 mestu!

Pridi in krepimo življenje skupaj.

WordPress Image Lightbox