fbpx

Mateja Knežević Padavnik

Vodja prodaje in osebna trenerka

Sem Mateja Knežević Padavnik in moja strast je delo z ljudmi, in sicer izboljšanje kakovosti življenja skozi gibanje in zdravo prehrano ter predajanje svojih znanj bodočim generacijam. 

Prihajam iz Ljubljane in svojo poslovno pot sem začela v farmacevtski industriji, kjer sem se ogromno naučila in svoje znanje nadgradila še s študijem managementa. V svoji dolgoletni poslovni karieri sem tako pridobila izkušnje v vodenju, prodaji, proizvodnji, projektnem delu, kadrovanju, optimizaciji in avtomatizaciji poslovanja. 

Poleg tega sem ljubiteljica športa že od majhnih nog in sem veliko let trenirala in se udeleževala tekmovanj v odbojki, košarki, badmintonu in atletiki. Imam 2 otroka, ki sta tudi športnika in ker je usklajevanje vseh obveznosti kar izziv, sem se naučila biti disciplinirana, dobro organizirana in odločna, kar pa so vse karakteristike uspešnega upravljanja in obvladovanja življenja, tako poslovnega kot tudi zasebnega.

Ker je v meni ta velika ljubezen do športa prisotna že odkar vem zase, sem se pred nekaj leti odločila, da je čas da se preizkusim v osebnem trenerstvu in svoje izkušnje uporabim in nadgradim v managementu športne industrije. Sem tudi licencirana AFP osebna trenerka in res uživam v delu s svojimi vadečimi, z namenom, da izboljšajo svoje počutje ter da osvojijo svoje cilje in dosežejo želene rezultate. Svoje znanje in izkušnje bi rada nadgradila z novimi znanji v Šus Evrofitnesu, kjer sem dobila priložnost delati s čudovito ekipo in vsak dan se veselim svojega dela.
Najdete me med osebnimi trenerji ali pa na recepciji
Se vidimo!

WordPress Image Lightbox