fbpx

/ Moje srečno mesto je v gorah. Tam se počutim svobodno in nekako imam občutek da sem tam tudi bližje Marku.

Moje srečno mesto je v gorah. Tam se počutim svobodno in nekako imam občutek da sem tam tudi bližje Marku.post

Moje srečno mesto je v gorah. Tam se počutim svobodno in nekako imam občutek da sem tam tudi bližje Marku.

Naša Nina. Ena od najbolj neverjetnih in močnih žensk. Njena volja do življenja, strast do športa in ljubezen do družine so le delček mozaika, ki ga sestavlja. Vsak dan z njo je edinstven, saj izžareva notranjo moč, samozavest in vztrajnost v vsem, kar počne. Živi v harmoniji s svojo notranjo močjo in si prizadeva ustvariti pozitiven vpliv na svet okoli sebe. Nina, veseli smo, da si del naše ŠUS skupnosti.

Kdo je Nina?

Nina je v prvi vrsti mama. Oseba, ki živi da ljubi in ljubi to, da živi. Navdušenka nad športi, naravo in odkrivanjem novih načinov preživljanja časa z družino.

Kateri je najboljši nasvet, ki si ga prejela v življenju? 

Nikoli ne obupaj in poslušaj svoj šesti čut, saj je tam z razlogom.

Kdo je imel nate največji vpliv v življenju?

Brez dvoma je bil to moj Marko. Toliko življenjske modrosti, volje, veselja in ljubezni kot nam jih je podaril on, ni lahko najti v eni osebi.

Kje je tvoje srečno mesto?

Sigurno je moje srečno mesto v gorah. Tam se počutim svobodno in kljub temu, da tam stojim visoko, se počutim zelo prizemljeno. Nekako imam občutek, da sem v gorah tudi bližje Marku, skupaj z najinimi otročki.

Kako se ženska lahko okrepi in razvije svojo notranjo moč?

Vedno trdim, da sta psiha in telo zelo povezana. Vse se začne v nas samih, z ljubeznijo do samega sebe, pozitivnim pogledom na svet in vztrajnostjo.

Kako se spoprijemaš s stresnimi ali negotovimi situacijami?

Korak za korakom, malo po malo, kadar je stresa in negotovosti veliko pa seveda pomaga dan v gorah, na kolesu, kakšna ura v telovadnici, nekaj da dvigne srčni utrip in v spodbudi telo. 

Kako skrbiš za svoje telo, um in dušo?

Vsi ki me poznajo vedo ,da je moja psiha zelo povezana s tem, koliko sem športno aktivna. Šport je absolutno moj rešitelj, še posebej kadar se počutim obremenjeno ali občutljivo. Nekako me prečisti, mi da nov zagon in moč, da se spopadamo z vsakdanjimi izivi.

Imaš kakšno modrost, nasvet, ki jo lahko deliš z našo skupnostjo, morda nekaj, kar bo spodbudilo vse, ki to berejo, da odkrijejo svojo notranjo moč in samozavest?

Sama ne verjamem v besedno zvezo ‘’ne morem’’. Vsi zmoremo in to veliko več kot si mislimo. Kjer je volja, je brez dvoma tudi moč.

WordPress Image Lightbox