fbpx

Najboljši fitnes v Ljubljani - za vas!

Koncept ŠUS Eurofitnessa temelji na ALL INCLUSIVE ponudbi s katero KREPIMO ŽIVLJENJE. Želimo postati najboljši fitnes v Ljubljani tudi za vas.

Kaj to pomeni? Ponujamo vam paket PREMIUM VADNINE, ki vam – našemu članu/članici – omogoča, da lahko terminsko in časovno neomejeno koristite VSE komponente ponudbe:

V ŠUS Eurofitness-u imate kot nov član priložnost trenirati z našimi vrhunskimi trenerji.

Odgovorite na spodnja vprašanja in si rezervirajte termin za uvodni trening* za samo 25 EUR. Z veseljem vam pomagamo hitreje, bolj učinkovito in bolj varno do želenih rezultatov. Odgovorili bomo tudi na vsa vaša vprašanja glede našega centra.

Spodnji odgovori nam bodo pomagali, da vam zagotovimo pravi izbor trenerja:

 1. Imate kakšne poškodbe/bolečine?

 2. Kakšni so vaši cilji?

 3. Želite trenerko ali trenerja?

 4. Kateri dan/ura vam najbolj ustreza?

*Uvodni trening je 60min in je na voljo le za enkratni nakup.

 • SPA CENTER S PLAVALNIM BAZENOM: kjer lahko prosto plavate ali pa se pridružite skupinskim vadbam 40+ ur mesečno. Ves čas so vam na voljo tudi prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi, saj poskrbimo tudi za vašo regeneracijo.
 • POPOLNOMA PRENOVLJENI DVORANI ZA TRENING z najsodobnejšimi trenažerji, kardio napravami, prostimi utežmi ter ostalimi pripomočki za vadbo. Najboljša fitnes izkušnja v Ljubljani vas čaka pri nas, saj naprave podpira aplikacija BH GYM Loop, kjer vam lahko naši trenerji pripravijo Vadbo na recept.
 • NOVA FUNKCIONALNA DVORANA, kjer lahko naredite odličen trening s prostimi utežmi, kettlebell-i, prilagodljivimi vadbenimi vrečami, elastikami idr. V tej dvorani se lahko pridružite 50+ ur vodenih vadb mesečno (npr. ŠUS power ali ŠUS fast & heavy, ki temeljijo na pridobivanju moči, funkcionalnosti ter mobilnosti celotnega telesa).
 • DVORANA ZA SKUPINSKE VADBE, v kateri vam ponujamo še dodatnih 100+ ur mesečno, kjer lahko zaplešete na vadbi shape dance, se priključite intenzivnim uram hiit vadbe, boosta, top fita, step & sweata, body maxa, cyclinga ali ŠUS pumpa. Lahko se tudi sprostite na vadbi joge ter pilatesa. Letos vas vsako nedeljo čaka tudi vadba presenečenja.
 • MALA DVORANA oz. dvorana v kateri se lahko v miru sprostiš, raztegneš, narediš svoj trening joge ali pilatesa. V tej dvorani poteka tudi brezplačno varstvo za otroke članov (vsako sredo 17.00-18.00).
 • Na dosegu roke imamo tudi našega fizioterapevta, ki vas bo po predhodni rezervaciji termina z veseljem pregledal in svetoval.
 • Ker smo družini prijazen športni center, smo za vas pripravili posebno družinsko ponudbo, vaši otroci se pa lahko udeležijo športnih programov pod nadzorom usposobljenih inštruktorjev, pedagogov in športnih delavcev (plavalni tečaji in športna šola).

Raznolikost vseh naših aktivnosti je največ, kar lahko dobiš v 1 paketu
za 1 ceno in na 1 mestu – pridi in krepimo življenje skupaj!

Pošljite nam prijavo na uvodni trening:
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
Pošljite nam vaše vprašanje
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
WordPress Image Lightbox