fbpx

/ Osebni trener Marko Tasić

Osebni trener Marko Tasićpost

Osebni trener Marko Tasić

Moje ime je Marko Tasić in kot fizioterapevt sem usposobljen opravljati rehabilitacije po poškodbah, kjer posameznikom nudim celostno obravnavo. Pomagam tistim, ki želijo preseči gibalne omejitve ter dvigniti sposobnosti na višji nivo. 

Pri tem skušam biti v koraku z novimi dognanji, zato se nenehno trudim izobraževati in izpopolnjevati. Sem velik zagovornik zmernega gibanja pa naj bo to sprehod v parku, kolesarjenje, vadba v fitnesu ali doma. Pomembno je, da se zavedamo našega telesa, ga ohranjamo mobilnega, močnega in zdravega. 

Zasnova osebnega plana

Pri zasnovi osebnega plana rehabilitacije se zavedam, da plan, ki deluje za eno osebo, ne bo nujno deloval za drugo. Plan posledično vedno prilagodim osebnim potrebam in zmogljivostim posameznika.

Osebni trener z dolgoletnimi izkušnjami

Sem tudi trener z več kot 10 letnimi izkušnjami na področju individualnih in skupinskih vadb. Velik zagovornik aktivnega življenjskega sloga. Nekoč aktivni nogometaš, sedaj pa ljubitelj atletike in ekipnih športov. Rekreativni tekač in kolesar. V koraku s časom na področju novih dognanj in vedno vpet v cikel vse življenjskega izobraževanja. 

S pozitivno energijo in dobro voljo želim predajati svoje znanje in pomagati dosegati cilje.

WordPress Image Lightbox