fbpx

/ Poletje v ŠUS Eurofitness-u

Poletje v ŠUS Eurofitness-upost

Poletje v ŠUS Eurofitness-u

Poletje je pred vrati in pri nas se že pripravljamo, da vam ponudimo najboljše. Vemo, kako pomembno je ostati aktiven tudi v vročih poletnih mesecih, zato smo poskrbeli, da boste imeli na voljo pester izbor vodenih vadb, ki jih že poznate in obožujete. In ne samo to – dodajamo tudi dve novi vadbi, ki bosta poskrbeli za še več razgibanega in zabavnega poletja! Na urniku preverite, kateri sta to.

Ohranite svojo rutino z našimi vodenimi vadbami

Večina vaših priljubljenih vodenih vadb bo na urniku tudi čez poletje. Ne glede na to, ali uživate v energičnih kardio treningih, sproščujoči jogi ali intenzivnem treningu za moč, pri nas boste našli vse, kar potrebujete, da ohranite svojo kondicijo tudi čez poletje.

Novosti v poletnem urniku

1. Tekaška vadba

Za vse ljubitelje teka smo pripravili posebno tekaško vadbo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen tekač, naša vadba bo prilagojena vsem nivojem znanja. S pomočjo naših izkušenih inštruktorjev, boste izboljšali svojo tehniko, vzdržljivost in hitrost, hkrati pa boste uživali v družbi. Tekaška vadba bo potekala v naravi, kar bo dodatno pripomoglo k vaši motivaciji in užitku.

2. Aqua Boot Camp

Vroči poletni dnevi so kot nalašč za vadbo v vodi! Naša nova Aqua Boot Camp vadba bo združila elemente kardio treninga in vaj za moč v našem osvežujočem bazenu. Vadba v vodi je odlična za zmanjšanje pritiska na sklepe in hkrati ponuja intenziven trening za celotno telo. Aqua Boot Camp je primeren za vse starosti in stopnje pripravljenosti, zato ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se ohladite in se hkrati dobro razgibate.

Poletje v ŠUS Eurofitness-u bo nepozabno!

Pri nas verjamemo, da je poletje čas za nove izzive, zabavo in druženje. Veselimo se, da vam bomo lahko pomagali doseči vaše cilje tudi čez poletje in poskrbeli, da bo vsak vaš obisk pri nas prijetna izkušnja.

Se vidimo!

WordPress Image Lightbox