fbpx

01 518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00

/ Fizioterapija

Fitnes Banner fizioterapija

Fizioterapija

Vse za rehabilitacijo na enem mestu (terapevtska ordinacija, plavalni bazen, dve dvorani za fitnes).

  • Celostna in individualna obravnava
  • Programi vadbe po poškodbah
  • Kineziotaping
  • Športne masaže
Fizioterapija Šus Eurofitness

Manualna terapija (fizioterapija)

Manualna terapija je fizioterapevtska tehnika, ki z mehanskim pritiskom ustvarja nadzorovano poškodbo v zabrazgotinjenem mišičnem tkivu. Uspešno sprosti napetosti v mišičnih tkivih, saj so le te glavni dejavnik za bolečino v sklepih.

Individualna obravnava kronične bolečine s fizioterapijo

Obravnava kronične bolečine temelji na celostnem pristopu pacientu. Osnovni cilj terapije, je edukacija pacienta, skozi katero osvoji razumevanje delovanja svojega telesa in sprejema avtonomne odločitve, ki pozitivno vplivajo na njegovo zdravje in počutje, saj so tveganja za nastanek kroničnih bolezni in bolečin povezana prav z odkloni od ravnovesnih stanj.

 

Jure Reherman Šus Eurofitnes
Kot fizioterapevt poskušam biti pacientu vzor, navdih in motivacija za spremembo. Glavna misija mojega dela je razbijanje tabujev o duhovnosti in opolnomočenje ljudi s pogumom in znanji za soočanje s kronično bolečino.

Fiziolofija je ideja kjer se fizioterapija in filozofija srečata. Kronična bolečina je družbeni problem in tukaj razbijamo tabuje o duhovnosti, kako deluje manualna terapija in s katerimi spremembami lahko dvignemo kvaliteto življenja.

Jure Reherman
Pošljite nam vaše vprašanje:
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
WordPress Image Lightbox