fbpx

Otroška ponudba v ŠUS Eurofitness

Družinska karta

Družinska karta

Ste eden od tistih staršev, ki nima nikoli časa uskladiti termina za svojo vadbo, hkrati pa ste glavni prevoznik vašemu otroku na vse možne aktivnosti na različne kraje in na koncu vam zmanjka časa in ste preveč utrujeni?

Želite več aktivnega časa preživeti z vašim otrokom?

Za vas smo pripravili ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. Za ceno dveh kart se lahko vadbe udeleži še tretji član družine.

plavalni tečaji

Plavalni tečaji za otroke

(in fitnes za starša / spremljevalca BREZPLAČNO!)

Otroci začnejo svoje plavalno znanje pridobivati na zabaven način. Preko igre in interaktivnih vaj sledi postopno osvajanje posameznih plavalnih elementov ter plavalnih tehnik in njihovo nadgrajevanje. Otroci bodo razdeljeni v skupine po pred znanju in sposobnostih v tri sklope.

Otroški Živ-žav

Otroški Živ-žav

Je plavalna zabava, ki poteka vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00 ure. Bazen je v tem času namenjen izključno družinam in vodnim vragolijam. Na voljo so različni plavalni pripomočki in igrače, s katerimi popestrimo otroško igro in ljubezen do vode.

Športna šola

Gibalne urice

 

Z vadbo spodbujamo otroke, da razvijejo temeljne motorične sposobnosti, izboljšajo koordinacijo in povečajo splošno telesno pripravljenost.

Gibalne urice so program, katerega cilj je ustvariti trden temelj za celo življenje telesne aktivnosti z vzpodbujanjem ljubezni do gibanja, osvajanjem osnovnih gibalnih veščin in vključevanjem elementov različnih športov. 

 

 

Rojstni dan

Otroški rojstni dan v ŠUS Eurofitness

Si želiš najbolj simpatične in nore rojstno dnevne zabave?  Mi smo pravi naslov. Vsak rojstni dan temelji  na  zabavi, igri ter predvsem urjenju gibalne motorike ter ročnemu ustvarjanju na različnih  delavnicah.  Možnost praznovanja v telovadnici, bazenu, ob lepem vremenu pa tudi na zunanjem  igrišču.

Pošljite nam vaše vprašanje:
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
WordPress Image Lightbox