fbpx

/ Športna šola in fitness za starše / spremljevalce

Športna šola in fitnes za starše / spremljevalce

URNIK ŠPORTNE ŠOLE:

ČETRTEK  ob 17.00 / cena za 16 obiskov: 220,00€

Športna šola je namenjena predšolskim otrokom, starosti od 4 – 6 let.

Program Športna šola, kot temelj gibalnega razvoja otrok, je bil oblikovan s strani športnih strokovnjakov, na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj in znanj s področja različnih športnih panog (gimnastika, atletika, tenis, rokomet, nogomet)

 V današnjem času so otroci večinoma bistveno premalo gibalno aktivni ali pa so vključeni v prezgodnjo športno specializacijo. Zato smo se v ŠUS Eurofitness-u odločili, da vam bomo ponudili vadbo, s katero lahko svojemu otroku zagotovite osnovo za vse športe, za celo življenje.

Šola športa nudi otrokom razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti v zabavnem okolju, polnem izzivov, ki otroku odprejo vrata za vključevanje v različne športne panoge.

Program bo vključeval tudi veliko različnih iger in drugih aktivnosti, osnovanih na razvoju spretnosti, ki bodo otroku pomagale pri vseh telesnih dejavnostih in športih v katere se bo kasneje vključil.

Otroci bodo z vedno bolj izpopolnjenimi in zapletenimi veščinami razvili svoje sposobnosti, pod budnim očesom usposobljenih športnih in pedagoških strokovnjakov.

Trajanje 1. semestra: 27.9.2022 – 26.1.2023

Trajanje 2. semestra: s torkom 31.1. – 1.6.2023

Športna šola odpade v času šolskih počitnic.

(31.10.-4.11., 26.12.-2.1., 6.2.-13.2., 10.4., 27.4.- 2.5.).

Paket vključuje uporabo fitnesa, v času trajanja športne šole za starša oz. spremljevalca otrok.

Prijave za prvi semester že sprejemamo. Prijave za drugi semester začnemo sprejemati  12.12.2022. Prednost imajo tisti otroci, ki so vpisani v prvi semester.

Pošlji vprašanje:
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
WordPress Image Lightbox