fbpx

01-518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00

Real StoryWhy Choose Us?GymBreaker is different than other gyms.


We Care About You

Etiam augue velit, euismod a mauris ac, scelerisque lobortis dui. Mauris dolor diam, sag it vel egestas quis, egestas a mi.

The dictionary is the only place that success comes before work. work is the key to success, and hard work can help you accomplish anything.

SUPPLEMENTS THAT HELPED MEBazen s spa centrom

Out of 10

Si ljubitelj plavanja in vodnih aktivnosti? V naših spodnjih prostorih se nahaja 20-metrski bazen, prostorna turška savna, moška in ženska infra savna ter udoben jacuzzi. Vadba v vodi je prijetna in dokazano zelo koristna. 1.PROSTO PLAVANJE Plavanje je šport, ki ga lahko izvajaš celo leto, v vseh letnih časih. Bazen lahko med tednom koristiš od 6:00 do 22:ure, za vikend pa od 9:00 do 21:00 ure. 2.VODENE VADBE V BAZENU VODENO REKREATIVNO PLAVANJE - se izvaja pod vodstvom licenciranega plavalnega učitelja, ki pripravi različne plavalne treninge z vajami za izboljšanje tehnike, vzdržljivosti in hitrosti. Vadba je namenjena plavalcem, ki že imajo plavalno predznanje. VADBA ZA SENIORJE - je namenjena starejši populaciji, kjer se kombinira vaje za razgibavanje in  plavanje. Znanje plavanja ni predpogoj, saj je globina vode 1,35 m in je tako omogočena varna in brezskrbna vadba. PLAVALNI OTROŠKI ŽIV ŽAV – je plavalna zabava, ki poteka vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00 ure. Bazen je v tem času namenjen izključno družinam in vodnim vragolijam. Na voljo so različni plavalni pripomočki in igrače, s katerimi popestrimo otroško igro in ljubezen do vode. AQUA GYM - vodna aerobika, je zelo učinkovita, nežna do telesa, sklepov in vezi. Kljub temu zahteva telesno pripravljenost, saj se med vadbo porabi veliko energije. Z lastno težo in plavalnimi pripomočki se premaguje upor vode na različne načine (poskoki, teki, šrinti, vaje z utežmi in lastno težo...). 3.TEČAJ PLAVANJA PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE - potekajo celo leto, vsak dan od 16:30 - 17:30. Otroci so razdeljeni v tri sklope glede na njihovo predznanje in sposobnosti:

 • učenje plavanja
 • izpopolnjevanje plavalnih tehnik
 • urjenje plavalnih tehnik
V času otroških aktivnosti nudimo staršem brezplačno koriščenje vseh naših storitev. Brez izgovora lahko nemoteno naredite svoj trening in tako poskrbite za boljše počutje in zdravje. Vse podrobnosti najdeš na https://www.sus-eurofitness.si/class/plavalni-tecaji/. INDIVIDUALNO UČENJE PLAVANJA -  je primerno za vse starostne kategorije. Naši učitelji poskrbijo za pravilen potek učenja, s katerimi vadeči utrdijo plavalne tehnike in izboljšajo plavalno znanje. 4.SPA Pomemben del zdravega treninga so tudi počitek, relaksacija in rehabilitacija. V ta namen lahko po vadbi svojemu telesu ponudite nekaj časa v naši parni ali infra savni. Za konec pa lahko zamižite in se udobno namestite v jakuzzi.   Vsi paketi vključujejo tudi:
 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem
 • [uxgallery id="3"]
  PRIDI NA "DAN ODPRTIH VRAT" ... ki ga izbereš TI! 😉 V ŠUSu želimo tudi s tabo krepiti življenje. Zato te vabimo na 1. brezplačni obisk v našem centru! Razišči prostore, potreniraj, zaplavaj v bazenu, se spoznaj z napravami - in našo mega ekipo. Kako? Pusti svoje podatke spodaj, mi pa se ti javimo v kratkem 😉  [wpforms id="1386"]

Fitnes

Out of 10

1. SODOBNE FITNES NAPRAVE Preizkusi najsodobnejši fitnes z napravami BH in lastno aplikacijo! [uxgallery id="2"] Treniraj v treh popolnoma prenovljenih dvoranah s kar: - 14 kardio napravami: 4 tekači, 3 kolesa, 2 x Sinchro, 2 x Eliptic, 1 x Crossover - 14 trenažerjev za krepitev vseh večjih mišičnih skupin - prostor za vadbo s prostimi utežmi - prostor za delo z lastno težo (TRX, Bosu, Flowin, ) - prostor za streching in sprostitev 2.NASVET TRENERJEV Tvoje treninge in celoten proces spremljajo tudi naši trenerji in kineziologi. Njihov glavni namen in cilj je, da te varno vodijo skozi trenažni proces. Izkoristiš lahko brezplačen 30-minutni predstavitveni trening, kjer te trener: - Seznani s prostori - Pokaže pravilno uporabo naprav (da se izogneš poškodbi) - Opravi gibalne meritve - Pripravi personalizirano VADBO NA RECEPT (vaje lahko izvajaš preko aplikacije Loop). Na začetku opravita test gibalne učinkovitosti ter vse potrebne meritve. Na podlagi tvoje telesne pripravljenosti, kondicije in ciljev ti pripravi vadbo, ki jo izvajaš po točno določenem programu. V času vadbe je trener ob tebi za vsa morebitna vprašanja in pomoč. Skrbi, da je tvoja pot varnejša in krajša. 3.SVETLI, ZRAČNI IN VELIKI  PROSTORI Naši vadbeni prostori se razprostirajo na 2000 kvadratnih metrih, v 2 svetlih in prostornih nadstropjih. Vse dvorane so klimatizirane, čiste, prostorne ter zračno urejene. V neposredni okolici najdeš družabne kotičke in lokale, kjer lahko pred ali po treningu nekaj popiješ. 4.SPROSTITEV IN REHABILITACIJA Zdrava vadba niso sami treningi in potenje. Sem spada zelo pomemben del, ki mu lahko enotno rečemo sprostitev ter seveda rehabilitacija. Ponujamo ti brezplačen 30-minutni posvet pri našemu fizioterapevtu. Na tak način te usmeri in pomaga pri ohranitvi zdravega telesa in duha.  Opolnomoči te z znanjem kako si sam pomagati s samomasažo oziroma poskrbi za terapijo, v kolikor je to potrebno. 5.VADBA Z APPom Fitnes center je opremljen z najnovejšo tehnologijo in fitnes napravami znamke BH fitnes, ki je podprta s svojo lastno aplikacijo LOOP. Z omenjeno aplikacijo se preko telefona povežeš s fitnes napravami in na enostaven način beležiš svoje treninge, spremljaš rezultate in napredek. Velika prednost  je tudi možnost sodelovanja z izbranim osebnim trenerjem. Znotraj aplikacije ti sestavi personaliziran program treninga ter te obenem spremlja, motivira in usmerja v varen in pravilen način izvedbe posameznih vaj. Vsi paketi vključujejo tudi:

 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem
  PRIDI NA "DAN ODPRTIH VRAT" ... ki ga izbereš TI! 😉 V ŠUSu želimo tudi s tabo krepiti življenje. Zato te vabimo na 1. brezplačni obisk v našem centru! Razišči prostore, potreniraj, zaplavaj v bazenu, se spoznaj z napravami - in našo mega ekipo. Kako? Pusti svoje podatke spodaj, mi pa se ti javimo v kratkem 😉  [wpforms id="1386"]

Skupinske vadbe

Out of 10

Ti paše trening v družbi? Te vadba v skupini dodatno zmotivira in napolni z energijo? V tem primeru se moraš nujno udeležiti naših skupinskih vadb, kjer te čaka vrhunska ekipa izobraženih in simpatičnih inštruktorjev. Naš vadbeni prostor se razprostira na 2000 kvadratnim metrih in omogoča izjemne pogoje za vadbo. Velike in prostorne dvorane, dobro prezračevanje in izobraženi trenerji ti bodo pričarali pravo športno doživetje.  V želji, da ti olajšamo pestro izbiro vadbenih programov, smo pripravili opise vadb, da se boš lažje odločila/a kaj je tisto, kar ti najbolj ustreza. Vsekakor priporočamo, da se udeležiš različnih vadb in tako ugotoviš, kaj je za tvoje telo najbolje in najbolj učinkovito. Na recepciji se pa lahko vedno obrneš na naša dekleta, ki ti bodo z veseljem svetovala katera kombinacija vadb bi bila glede na tvoje cilje najbolj primerna. TOP FIT  Želiš izzvati svoje fizične sposobnosti in odkriti svoje meje? Potem je trening Top fit kot nalašč zate, ker te poleg izkušenega trenerja podpira celotna skupina.

 • vadba je primerna za krepitev več mišičnih skupin ter pridobivanju specifičnih vzdržljivosti
 • vaje so raznolike (vaje s pripomočki in lastno težo)
 • intenzivnost si lahko prilagajaš sam
JOGA Stres in ostali dejavniki sodobnega načina življenja na naših telesih puščajo nezavidljive posledice, zato si je potrebno vzeti čas zase in svoje telo. Na tak način se pripraviš na vse ostale napore, ki te spremljajo vsak dan.
 • namenjena je sproščanju
 • gibi so pazljivo strukturirani
 • ob kontroliranem dihanju in pravilni izvedbi vaj se vzpostavi ravnovesje telesa in duha
PILATES  Pilates je specifična vadba, ki širi zavedanje lastnega telesa.
 • namenjena je krepitvi centra telesa in pripadajočim mišičnim skupinam: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa
 • cilj vadbe je ohranjanje stabilnosti in mišičnega ravnovesja telesa 
VITAL Pestra vadba, namenjena vadečim v zrelih letih, ki bi radi poskrbeli za vitalnost in zdravje svojega telesa.
 • trening vključuje različne komponente klasične aerobike, krožne treninge, vaje pilatesa in raztezanje
 • z vajami vplivamo na celotno telo
BOOST Je visoko intenzivna vadba, sestavljena iz ogrevanja, glavnega dela in ohlajanja.
 • vaje so raznolike (vaje z utežmi in lastno težo)
 • intenzivnost si lahko prilagajaš sam
CYCLING  Si že bil/a na plesišču nočnega kluba s kolesom? Intenzivno kurjenje kalorije ob dinamični priljubljeni glasbi in pod barvnimi lučmi na stacionarnih kolesih je edinstveno.
 • poudarek je na maksimalni obremenitvi mišic nog in zadnjice
 • pravilna drža na kolesu skrbi, da tudi mišice trupa ne spijo
 • vadba je individualno usmerjena, saj si lahko prilagodiš obremenitev
 • začetnikom priporočamo, da pred začetkom vadbe pocukate inštruktorja za rokav, da vam pomaga pravilno nastaviti kolo in vas opremi z osnovnimi informacijami za nemoten potek treninga.
ZUMBA  Kombinacija plesnih korakov na energetsko podlago latinsko-ameriških ritmov je idealna za vse plesne navdušence. Med vadbo se boš počutil/a kot da si na razgretem plesišču nekje v osrčju Latinske Amerike, obenem pa bodo kmalu vidni tudi rezultati na telesu. COMBO Funkcionalni trening, ki zajema komponente moči, kardia, koordinacije in eksplozivnosti.
 • trening vključuje gibe, ki krepijo mišice in jih utvarjajo vzdržljivejše
 • combo nadgrajuje splošno kardiovaskularno kondicijo in reakcijo telesa na dražljaje
 • vsak trening je avtentičen (raznolikost vaj)
 • intenzivnosti si lahko prilagodiš sam
BOOT CAMP Je ena najkoristnejših vadb za celo telo.
 • izboljša gibanje telesa
 • zmanjša maščobo
 • utrdi posamezne mišične skupine
 • vaje so raznolike

BODY PUMP

Eden najbolj priljubljenih programov vodenih vadb na svetu, ki ponuja izjemen trening celega telesa in omogoča najhitrejšo pot do zastavljenih ciljev.

  • trening z različnimi težkimi utežmi, ki si jih prilagajaš glede na trenutno telesno pripravljenost
  • vadba je primerna za izgubo odvečnih maščob, krepitev mišic, oblikovanje telesa ter razvoj moči in vzdržljivost
Vsi paketi vključujejo tudi:
 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem
  PRIDI NA "DAN ODPRTIH VRAT" ... ki ga izbereš TI! 😉 V ŠUSu želimo tudi s tabo krepiti življenje. Zato te vabimo na 1. brezplačni obisk v našem centru! Razišči prostore, potreniraj, zaplavaj v bazenu, se spoznaj z napravami - in našo mega ekipo. Kako? Pusti svoje podatke spodaj, mi pa se ti javimo v kratkem 😉  [wpforms id="1386"]

Športna šola

Out of 10

Gibanje, zabava in otroški smeh... Program Športna šola predstavlja temelj gibalnega razvoja otrok, saj učni načrt vsebuje prvine različnih športnih panog (gimnastika, atletika, tenis, rokomet, nogomet). Oblikovan je bil s strani naših športnih strokovnjakov. Zavedati se moramo, da so v današnjem času otroci večinoma premalo gibalno aktivni ali pa so vključeni v prezgodnjo športno specializacijo. To je razlog, da smo se v ŠUS Eurofitnessu odločili, da bomo ponudili vadbo, s katero lahko svojemu otroku zagotovite osnovo za vse športe, za celo življenje. Športna šola nudi otrokom razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti v zabavnem okolju, polnem izzivov, ki otroku odprejo vrata za vključevanje v različne športne panoge. Program vključuje veliko različnih iger in drugih aktivnosti, osnovanih na razvoju spretnosti, ki bodo otroku pomagale pri vseh telesnih dejavnostih in športih v katere se bo kasneje vključil. Vadba je primerna za otroke starosti 4 - 6 let. Cena 4 mesečnega programa (1. semester) je 150 evrov. V času trajanja športne šole lahko starši BREZPLAČNO koristite vse naše športne in wellnes storitve (fitnes, športna dvorana, savne, jakuzzi...). Za vsa dodatna vprašanja in prijavo smo na voljo preko telefona 01/518 16 62 ali preko maila sus@eurofitness.com. Ne pozabite na našo DRUŽINSKO PONUDBO, ki predstavlja najcenejši način plačila za vse omenjene aktivnosti. https://www.sus-eurofitness.si/class/druzinska-ponudba/   PRIDI NA "DAN ODPRTIH VRAT" ... ki ga izbereš TI! 😉 V ŠUSu želimo tudi s tabo krepiti življenje. Zato te vabimo na 1. brezplačni obisk v našem centru! Razišči prostore, potreniraj, zaplavaj v bazenu, se spoznaj z napravami - in našo mega ekipo. Kako? Pusti svoje podatke spodaj, mi pa se ti javimo v kratkem 😉  [wpforms id="1386"]

Zakaj je naša »Vadba na recept« res top zate?

Out of 10

Redna telesna aktivnost je ključna za ohranjanje zdravja.

S teboj krepimo življenje, ker se zavedamo, da nam včasih preprosto zmanjka časa za načrtovanje vadbe. Največji problem je takrat, ko smo nekaj časa izven forme in nam zmanjka idej. Morda dovolj dobro ne poznamo niti fitnes naprav? Zato smo v  Šusu zate pripravili  NOVO BREZPLAČNO VADBO NA RECEPT.

To je tebi prilagojena vadba, ki jo sestavi naš kineziolog na podlagi tvojih trenutnih telesnih sposobnosti in zdravstvenih posebnosti.

In kako izgleda?

 • z našim trenerjem naredita osnovne telesne meritve, da vidita kaj vse lahko še izboljšaš 🙂
 • v naslednjem koraku postavita tudi cilje!
 • trener pripravi strokoven plan vaj, serij in ponovitev, ki so prilagojene zate.
 • na telefon si naložiš brezplačno aplikacijo LOOP, na katero dobiš 60-urni personaliziran program vadbe. Pred treningom aplikacijo odpreš, pogledaš vaje in odkljukaš trening.
 • ves čas vadbe ti je trener na voljo s podporo, nasveti in motivacijo.

Program predstavlja edinstveno rešitev, kako se lahko po dolgotrajni odsotnosti gibanja vključiš v vadbeni proces, ki temelji na konsistentnosti, interaktivnosti in ustrezni motivaciji.

Vadba na recept vključuje brezplačen 60-urni personaliziran program vadbe, ki mu  slediš s pomočjo mobilne aplikacije. Treninge lahko izvajaš na kardio napravah in trenažerjih v prostorih fitnes centra, na prostem ali kar doma.

Celoten program je pripravljen skladno z oceno gibalne učinkovitosti, s pomočjo testov European Fitness Badge), kjer dobiš  informacijo o stanju svoje trenutne telesne pripravljenosti.

 S programom vadba na recept dosežeš svoje zadane cilje in z nami KREPIŠ ŽIVLJENJE! PA ZAČNIMO!

Prvi korak je torej prijava na meritve, na katerih te trener usmeri naprej in pripravi VADBO NA RECEPT.

Prijavi se na preko recepcije 01 518 16 62 ali maila sus@eurofitness.com. Podatke lahko pustiš tudi na linku https://www.sus-eurofitness.si/kontakt/ in te še isti dan kontaktiramo. Vsi paketi vključujejo tudi:
 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem

MY TRAINING REGIMENDay 3: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

Day 2: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

Day 1: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

BODY AND BMI CALCULATOR


  FT

  IN

  YRS

  LBS

  Not Active:
  A desk job and little or no regular exercise.

  Lightly Active:
  1-3 hours/week of light exercise.

  Moderately Active:
  3-5 hours/week of moderate exercise.


   FT

   IN

   YRS

   LBS

   Not Active:
   A desk job and little or no regular exercise.

   Lightly Active:
   1-3 hours/week of light exercise.

   Moderately Active:
   3-5 hours/week of moderate exercise.

   WordPress Image Lightbox