fbpx

01-518-1662

PON-PET: 6:00 do 22:00 SOB-NED: 9:00 do 21:00

Real StoryWhy Choose Us?GymBreaker is different than other gyms.


We Care About You

Etiam augue velit, euismod a mauris ac, scelerisque lobortis dui. Mauris dolor diam, sag it vel egestas quis, egestas a mi.

The dictionary is the only place that success comes before work. work is the key to success, and hard work can help you accomplish anything.

SUPPLEMENTS THAT HELPED MERedno gibanje v zrelih letih

Out of 10

Redna telesna aktivnost pripomore k ohranjanju telesnih sposobnosti in spretnosti, ki so potrebne za vsakodnevna opravila in aktivnosti. Zadostno gibanje vpliva na posameznikovo počutje, samozavest in splošno življenjsko in energijsko zadovoljstvo. Z vajami krepimo mišice, zmanjšujemo upadanje sposobnosti telesa, zmanjšujemo možnosti za stres in depresijo, izboljšujemo samozavest ter krepimo imunski sistem. Z redno vadbo zmanjšujemo tudi tveganje za kapi, srčno-žilne bolezni, sladkorne bolezni, visok krvni tlak in osteoporozo. Vsak začetek predstavlja neznanko in težavo. Pomembno je, da začnete s postopno telesno aktivnostjo, ki jo počasi povečujete. V veliko motivacijo vam bo izbor vaj in aktivnosti, ki so vam že všeč in v njih uživate.  

 1. ZA LAŽJI ZAČETEK SVETUJEMO DA:
 • Čim več hodite
 • Postopoma uvajate gibanje v svoj vsakdan
 • Namesto dvigala uporabite stopnice
 • Namesto avta uporabite kolo
 • Se pridružite vodenim, organiziranim skupinam pod vodstvom osebnega trenerja
 • Ostanete dosledni in konsistentni
 
 1. ŠUSOVE AKTIVNOSTI ZA SENIORJE
Naša ponudba za seniorje je zelo bogata in raznolika. Poleg neomejene uporabe vseh naših prostorov ter storitev, se lahko udeležite tudi skupinskih vodenih vadb, kjer pod vodstvom trenerja pravilno skrbite zase in svoje telo. Naš vadbeni prostor se razprostira na 2000 kvadratnim metrih in vam omogoča izjemne pogoje za vadbo. Velike in prostorne dvorane, dobro prezračevanje in izobraženi trenerji vam bodo pričarali pravo športno doživetje.    V želji, da vam olajšamo pestro izbiro vadbenih programov, smo pripravili opise vadb, da se boste lažje odločili kaj je tisto, kar vam najbolj ustreza. Vsekakor priporočamo, da se udeležite različnih vadb in tako ugotovite, kaj je za vaše telo najbolj učinkovito. Na recepciji se pa lahko vedno obrnete na naša dekleta, ki vam bodo z veseljem svetovala katera kombinacija vadb bi bila glede na vaše cilje, telesno pripravljenost in zdravstveno stanje najbolj primerna. VADBA ZA SENIORJE V BAZENU -  je vadba, kjer se kombinira vaje za razgibavanje in plavanje.
 • znanje plavanja ni predpogoj, saj je globina vode 1,35 m in je tako omogočena varnost in brezskrbnost pri izvedbi posameznih vaj in elementov.
AQUA GYM -  vodna aerobika.
 • je zelo učinkovita ter nežna do telesa, sklepov in vezi.
 • zahteva osnovno telesno pripravljenost, saj se med vadbo porabi veliko energije.
 • z lastno težo in plavalnimi pripomočki se premaguje upor vode na različne načine (poskoki, teki, šprinti, vaje z utežmi in lastno težo…).
VITAL -  raznolika vadba v telovadnici, namenjena vsem, ki bi radi poskrbeli za vitalnost in zdravje svojega telesa.
 • trening vključuje različne komponente klasične aerobike, krožne treninge, vaje pilatesa in raztezanje.
 • posamične vaje so oblikovane tako, da z njimi vplivamo na celo telo.
QI GONG - je blaga vadba z globokim učinkom na počutje. Je  staro vzhodna metoda krepitve telesa, uma, duha in tako zdravja.
 • z redno vadbo povečujemo energijo, uravnavamo razpoloženje, izničimo napetosti, krepimo osrediščenost in prizemljenost.
 • z vadbo krepimo imunski in živčni sistem, uravnavamo krvni pritisk ter sladkor v  krvi.
 • med vadbo uživamo v fluidnosti, lepem in mehkem gibanju ter smo pozorni na pretok čudovite življenjske energije.
 • vsako gibanje sinhroniziramo z dihanjem.
 • za izvedbo vaj ne potrebujemo nobenih naprav.
PILATES - je specifična vadba, ki širi zavedanje lastnega telesa.
 • namenjena je krepitvi centra telesa in pripadajočim mišičnim skupinam: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa.
 • cilj vadbe je ohranjanje stabilnosti in mišičnega ravnovesja telesa.
  PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA. Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem. Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin. Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉 [yikes-mailchimp form="2"]

Bazen s spa centrom

Out of 10

Si ljubitelj plavanja in vodnih aktivnosti? V naših spodnjih prostorih se nahaja 20-metrski bazen, prostorna turška savna, moška in ženska infra savna ter udoben jacuzzi. Vadba v vodi je prijetna in dokazano zelo koristna. 1.PROSTO PLAVANJE Plavanje je šport, ki ga lahko izvajaš celo leto, v vseh letnih časih. Bazen lahko med tednom koristiš od 6:00 do 22:ure, za vikend pa od 9:00 do 21:00 ure. Samostojna vadba otrokom do 14 leta v Športnem centru ni dovoljena. Otroci mlajši od 14 leta lahko vadijo samo na otroških organiziranih aktivnostih in v primeru zakupa individualnih ur z našimi vaditelji, pedagogi in trenerji. Otroci lahko koristijo bazen s starši in spremljevalci med vikendi, v času otroškega Živ Žava v soboto in nedeljo med 10.00 in 11.00 ter 15.00 in 16.00 uro. 2.VODENE VADBE V BAZENU VODENO REKREATIVNO PLAVANJE - se izvaja pod vodstvom licenciranega plavalnega učitelja, ki pripravi različne plavalne treninge z vajami za izboljšanje tehnike, vzdržljivosti in hitrosti. Vadba je namenjena plavalcem, ki že imajo plavalno predznanje. VADBA ZA SENIORJE - je namenjena starejši populaciji, kjer se kombinira vaje za razgibavanje in  plavanje. Znanje plavanja ni predpogoj, saj je globina vode 1,35 m in je tako omogočena varna in brezskrbna vadba. PLAVALNI OTROŠKI ŽIV ŽAV – je plavalna zabava, ki poteka vsako soboto in nedeljo od 10:00 – 11:00 ure. Bazen je v tem času namenjen izključno družinam in vodnim vragolijam. Na voljo so različni plavalni pripomočki in igrače, s katerimi popestrimo otroško igro in ljubezen do vode. AQUA GYM - vodna aerobika, je zelo učinkovita, nežna do telesa, sklepov in vezi. Kljub temu zahteva telesno pripravljenost, saj se med vadbo porabi veliko energije. Z lastno težo in plavalnimi pripomočki se premaguje upor vode na različne načine (poskoki, teki, šprinti, vaje z utežmi in lastno težo...). 3.TEČAJ PLAVANJA PLAVALNI TEČAJI ZA OTROKE - potekajo celo leto, vsak dan od 16:30 - 17:30. Otroci so razdeljeni v tri sklope glede na njihovo predznanje in sposobnosti:

 • učenje plavanja
 • izpopolnjevanje plavalnih tehnik
 • urjenje plavalnih tehnik
V času otroških aktivnosti nudimo staršem brezplačno koriščenje vseh naših storitev. Brez izgovora lahko nemoteno naredite svoj trening in tako poskrbite za boljše počutje in zdravje. Vse podrobnosti najdeš na https://www.sus-eurofitness.si/class/plavalni-tecaji/. INDIVIDUALNO UČENJE PLAVANJA -  je primerno za vse starostne kategorije. Naši učitelji poskrbijo za pravilen potek učenja, s katerimi vadeči utrdijo plavalne tehnike in izboljšajo plavalno znanje. 4.SPA Pomemben del zdravega treninga so tudi počitek, relaksacija in rehabilitacija. V ta namen lahko po vadbi svojemu telesu ponudite nekaj časa v naši parni ali infra savni. Za konec pa lahko zamižite in se udobno namestite v jakuzzi.   Vsi paketi vključujejo tudi:
 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem
 • [uxgallery id="3"]
PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA. Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem. Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin. Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉 [yikes-mailchimp form="2"]

Fitnes

Out of 10

1. SODOBNE FITNES NAPRAVE

Preizkusi najsodobnejši fitnes z napravami BH in lastno aplikacijo!

[uxgallery id="2"]

Treniraj v treh popolnoma prenovljenih dvoranah s kar:

- 14 kardio napravami: 4 tekači, 3 kolesa, 2 x Sinchro, 2 x Eliptic, 1 x Crossover
- 14 trenažerjev za krepitev vseh večjih mišičnih skupin
- prostor za vadbo s prostimi utežmi
- prostor za delo z lastno težo (TRX, Bosu, Flowin, )
- prostor za streching in sprostitev

2.NASVET TRENERJEV

Tvoje treninge in celoten proces spremljajo tudi naši trenerji in kineziologi. Njihov glavni namen in cilj je, da te varno vodijo skozi trenažni proces.

Izkoristiš lahko brezplačen 30-minutni posvet, kjer te trener:

- Seznani s prostori

- Pokaže pravilno uporabo naprav (da se izogneš poškodbi)

- Podrobneje predstavi celotno ponudbo našega centra in ti pomaga izbrati primerne aktivnosti glede na tvojo telesno pripravljenost, zdravstveno stanje in  osebne cilje.

Ne oklevaj in se naroči na posvet na naši recepciji 01 518 16 62 ali nam pošlji mail na sus@eurofitness.com.

3.SVETLI, ZRAČNI IN VELIKI  PROSTORI

Naši vadbeni prostori se razprostirajo na 2000 kvadratnih metrih, v 2 svetlih in prostornih nadstropjih.

Vse dvorane so klimatizirane, čiste, prostorne ter zračno urejene.

V neposredni okolici najdeš družabne kotičke in lokale, kjer lahko pred ali po treningu nekaj popiješ.

4.SPROSTITEV IN REHABILITACIJA

Zdrava vadba niso sami treningi in potenje. Sem spada zelo pomemben del, ki mu lahko enotno rečemo sprostitev ter seveda rehabilitacija.

Ponujamo ti brezplačen 30-minutni posvet pri našemu fizioterapevtu. Na tak način te usmeri in pomaga pri ohranitvi zdravega telesa in duha.  Opolnomoči te z znanjem kako si sam pomagati s samomasažo oziroma poskrbi za terapijo, v kolikor je to potrebno.

5.VADBA Z APPom

Fitnes center je opremljen z najnovejšo tehnologijo in fitnes napravami znamke BH fitnes, ki je podprta s svojo lastno aplikacijo LOOP. Z omenjeno aplikacijo se preko telefona povežeš s fitnes napravami in na enostaven način beležiš svoje treninge, spremljaš rezultate in napredek. Velika prednost  je tudi možnost sodelovanja z izbranim osebnim trenerjem. Znotraj aplikacije ti sestavi personaliziran program treninga ter te obenem spremlja, motivira in usmerja v varen in pravilen način izvedbe posameznih vaj.

Vsi paketi vključujejo tudi:

 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem

PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA.

Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem.

Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin.

Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉

[yikes-mailchimp form="2"]

Skupinske vadbe

Out of 10

Ti paše trening v družbi? Te vadba v skupini dodatno zmotivira in napolni z energijo? V tem primeru se moraš nujno udeležiti naših skupinskih vadb, kjer te čaka vrhunska ekipa izobraženih in simpatičnih inštruktorjev. Naš vadbeni prostor se razprostira na 2000 kvadratnim metrih in omogoča izjemne pogoje za vadbo. Velike in prostorne dvorane, dobro prezračevanje in izobraženi trenerji ti bodo pričarali pravo športno doživetje.  V želji, da ti olajšamo pestro izbiro vadbenih programov, smo pripravili opise vadb, da se boš lažje odločila/a kaj je tisto, kar ti najbolj ustreza. Vsekakor priporočamo, da se udeležiš različnih vadb in tako ugotoviš, kaj je za tvoje telo najbolje in najbolj učinkovito. Na recepciji se pa lahko vedno obrneš na naša dekleta, ki ti bodo z veseljem svetovala katera kombinacija vadb bi bila glede na tvoje cilje najbolj primerna. TOP FIT  Želiš izzvati svoje fizične sposobnosti in odkriti svoje meje? Potem je trening Top fit kot nalašč zate, ker te poleg izkušenega trenerja podpira celotna skupina.

 • vadba je primerna za krepitev več mišičnih skupin ter pridobivanju specifičnih vzdržljivosti
 • vaje so raznolike (vaje s pripomočki in lastno težo)
 • intenzivnost si lahko prilagajaš sam
JOGA Stres in ostali dejavniki sodobnega načina življenja na naših telesih puščajo nezavidljive posledice, zato si je potrebno vzeti čas zase in svoje telo. Na tak način se pripraviš na vse ostale napore, ki te spremljajo vsak dan.
 • namenjena je sproščanju
 • gibi so pazljivo strukturirani
 • ob kontroliranem dihanju in pravilni izvedbi vaj se vzpostavi ravnovesje telesa in duha
PILATES  Pilates je specifična vadba, ki širi zavedanje lastnega telesa.
 • namenjena je krepitvi centra telesa in pripadajočim mišičnim skupinam: globoke mišice trebuha in hrbta, mišice medeničnega dna ter stranske mišice trupa
 • cilj vadbe je ohranjanje stabilnosti in mišičnega ravnovesja telesa 
MORNING HIIT - 45 minut Je visoko intenzivna intervalna vadba, ki združuje kratke faze intenzivne vadbe in kratke faze počitka.
 • trening združuje dve vrsti vaj – anaerobni in vzdržljivostni trening
 • Je način vadbe, ki omogoči, da celo 24-48 ur po koncu vadbe pospešeno kurimo maščobe
 • poveča naravno izločanje dveh najbolj pomembnih hormonov za rast mišic in hujšanje: testosteron in rastni hormon.
VITAL Pestra vadba, namenjena vadečim v zrelih letih, ki bi radi poskrbeli za vitalnost in zdravje svojega telesa.
 • trening vključuje različne komponente klasične aerobike, krožne treninge, vaje pilatesa in raztezanje
 • z vajami vplivamo na celotno telo
BOOST Je visoko intenzivna vadba, sestavljena iz ogrevanja, glavnega dela in ohlajanja.
 • vaje so raznolike (vaje z utežmi in lastno težo)
 • intenzivnost si lahko prilagajaš sam
ŠUS HIIT = High Intensity Interval Training 30 minut Je visoko intenzivna intervalna vadba, ki združuje kratke faze intenzivne vadbe in kratke faze počitka.
 • trening združuje dve vrsti vaj – anaerobni in vzdržljivostni trening
 • Je edini način vadbe, ki omogoči, da celo 24-48 ur po koncu vadbe pospešeno kurimo maščobe
 • poveča naravno izločanje dveh najbolj pomembnih hormonov za rast mišic in hujšanje: testosteron in rastni hormon.
BODY MAX Je visoko intenzivna intervalna vadba za celo telo, pri čemer se za upor uporablja lastna telesna teža.
 • maksimalni intervalni trening omogoča, da se v 3 minutnih intervalih  (4 vaje - vsako se izvaja 45 sekund), z vmesnimi 30-sekundnimi obdobji počitka med serijami, poveča raven kondicije, izgorevanje maščob, pridobiva na moči in eksplozivnosti telesa.
HIIT CORE Je 30 minutna vadba, ki združuje visoko intenziven intervalni trening z vajami za moč, ki delujejo na  trebušne mišice iz vseh zornih kotov.
 • z izmenjevanjem intenzivnega izometričnega dela (npr: variacije mize oz. "plank-a"), ciljno usmerjenih upogibov, obratov in izvajanja visoko energijskega kardio treninga (npr: gorski plezalci oz. "mountain climbers") obremenimo mišice celotnega trupa.
CYCLING  Si že bil/a na plesišču nočnega kluba s kolesom? Intenzivno kurjenje kalorije ob dinamični priljubljeni glasbi in pod barvnimi lučmi na stacionarnih kolesih je edinstveno.
 • poudarek je na maksimalni obremenitvi mišic nog in zadnjice
 • pravilna drža na kolesu skrbi, da tudi mišice trupa ne spijo
 • vadba je individualno usmerjena, saj si lahko prilagodiš obremenitev
 • začetnikom priporočamo, da pred začetkom vadbe pocukate inštruktorja za rokav, da vam pomaga pravilno nastaviti kolo in vas opremi z osnovnimi informacijami za nemoten potek treninga.
CROSSFIT Je spreminjajoča visoko intenzivna intervalna vadba.
 • intenzivnost si določite sami (teža uteži, odmori...)
 • pomembna je prava in dobra tehnika
 • na vadbi razvijamo vse telesne sposobnosti, predvsem moč in vzdržljivost
SHAPE DANCE  Kombinacija plesnih korakov na energetsko podlago divjih ritmov je idealna za vse plesne navdušence. Med vadbo se boš počutil/a kot da si na razgretem plesišču, obenem pa bodo kmalu vidni tudi rezultati na telesu.
 • vadba je sestavljena iz kardio dela, kjer do popolnosti premigamo svoje telo
 • v drugem delu vadbene enote z elementi TNZ oblikujemo še trebuh, noge in zadnjico.
COMBO Funkcionalni trening, ki zajema komponente moči, kardia, koordinacije in eksplozivnosti.
 • trening vključuje gibe, ki krepijo mišice in jih utvarjajo vzdržljivejše
 • combo nadgrajuje splošno kardiovaskularno kondicijo in reakcijo telesa na dražljaje
 • vsak trening je avtentičen (raznolikost vaj)
 • intenzivnosti si lahko prilagodiš sam
BOOT CAMP Je ena najkoristnejših vadb za celo telo.
 • izboljša gibanje telesa
 • zmanjša maščobo
 • utrdi posamezne mišične skupine
 • vaje so raznolike

BODY PUMP

Eden najbolj priljubljenih programov vodenih vadb na svetu, ki ponuja izjemen trening celega telesa in omogoča najhitrejšo pot do zastavljenih ciljev.

  • trening z različnimi težkimi utežmi, ki si jih prilagajaš glede na trenutno telesno pripravljenost
  • vadba je primerna za izgubo odvečnih maščob, krepitev mišic, oblikovanje telesa ter razvoj moči in vzdržljivost
  QI GONG Je blaga vadba z globokim učinkom na počutje. Je  staro vzhodna metoda krepitve telesa, uma, duha in tako zdravja.
 • vaje so primerne za vse starostne kategorije
 • za izvedbo vaj ne potrebujemo nobenih naprav
 • z redno vadbo povečujemo energijo, uravnavamo razpoloženje, izničimo napetosti, krepimo osrediščenost in prizemljenost.
 • z vadbo krepimo imunski in živčni sistem, uravnavamo krvni pritisk ter sladkor v  krvi.
 • Med vadbo uživamo v fluidnosti, lepem in mehkem gibanju ter smo pozorni na pretok čudovite življenjske energije.
 • vsako gibanje sinhroniziramo z dihanjem.
Vsi paketi vključujejo tudi:
 • PLAVALNI BAZEN S SPA CENTROM (prostorna parna savna, infra savna in udoben jacuzzi)
 • 3 popolnoma PRENOVLJENE FITNES DVORANE
 • neomejen obisk SKUPINSKO VODENIH VADB
 • koriščenje VEČNAMENSKE DVORANE
 • uporaba IGRIŠČ ZA ODBOJKO NA MIVKI in zunanjega fitnesa
 • brezplačen pregled pri FIZIOTERAPEVTU
 • brezplačen 30-minutni PREDSTAVITVENI TRENING z osebnim trenerjem
PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA. Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem. Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin. Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉 [yikes-mailchimp form="2"]

Športna šola

Out of 10

Gibanje, zabava in otroški smeh... Program Športna šola predstavlja temelj gibalnega razvoja otrok, saj učni načrt vsebuje prvine različnih športnih panog (gimnastika, atletika, tenis, rokomet, nogomet). Oblikovan je bil s strani naših športnih strokovnjakov. Zavedati se moramo, da so v današnjem času otroci večinoma premalo gibalno aktivni ali pa so vključeni v prezgodnjo športno specializacijo. To je razlog, da smo se v ŠUS Eurofitnessu odločili, da bomo ponudili vadbo, s katero lahko svojemu otroku zagotovite osnovo za vse športe, za celo življenje. Športna šola nudi otrokom razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti v zabavnem okolju, polnem izzivov, ki otroku odprejo vrata za vključevanje v različne športne panoge. Program vključuje veliko različnih iger in drugih aktivnosti, osnovanih na razvoju spretnosti, ki bodo otroku pomagale pri vseh telesnih dejavnostih in športih v katere se bo kasneje vključil. Vadba je primerna za otroke starosti 4 - 6 let. Cena 4 mesečnega programa (1. semester) je 150 evrov. V času trajanja športne šole lahko starši BREZPLAČNO koristite vse naše športne in wellnes storitve (fitnes, športna dvorana, savne, jakuzzi...). Za vsa dodatna vprašanja in prijavo smo na voljo preko telefona 01/518 16 62 ali preko maila sus@eurofitness.com. Ne pozabite na našo DRUŽINSKO PONUDBO, ki predstavlja najcenejši način plačila za vse omenjene aktivnosti. https://www.sus-eurofitness.si/class/druzinska-ponudba/   PRIDI NA BREZPLAČNE MERTIVE IN ANALIZO TELESA. Naši trenerji ti bodo izdelali INDIVIDUALNI PROGRAM VADBE, ki bo povsem prilagojen tvojim željam in ciljem. Kako? Spodaj pusti svoje podatke in te kontaktiramo za termin. Veseli smo, da KREPIMO ŽIVLJENJE s teboj 😉 [wpforms id="1386"]

MY TRAINING REGIMENDay 3: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

Day 2: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

Day 1: shouldersOverhead Shoulder Press
4 sets of 8 reps

Side Lateral Raise
4 sets of 8 reps

Arnold Dumbbell Press
4 sets of 8 reps

Rear Delt Raise
4 sets of 8 reps

Reverse Machine Flyes
4 sets of 8 reps

BODY AND BMI CALCULATOR


  FT

  IN

  YRS

  LBS

  Not Active:
  A desk job and little or no regular exercise.

  Lightly Active:
  1-3 hours/week of light exercise.

  Moderately Active:
  3-5 hours/week of moderate exercise.


   FT

   IN

   YRS

   LBS

   Not Active:
   A desk job and little or no regular exercise.

   Lightly Active:
   1-3 hours/week of light exercise.

   Moderately Active:
   3-5 hours/week of moderate exercise.

   WordPress Image Lightbox