fbpx

Spartan race - ultimativni trening z Anjo Robavs v ŠUS Eurofitnessu

Spartan race pred tekmo na Bledu gostuje v ŠUS Eurofitness-u! 

Ste pripravljeni na ultimativni izziv, ki vas bo popeljal čez meje vaših fizičnih in mentalnih zmogljivosti? Spartan Race ni le tekma, je življenjski slog, ki združuje vzdržljivost, moč, spretnost in neprekosljivo odločnost. Njihovi dogodki po vsem svetu so zasnovani tako, da vas spodbujajo, da premagate ovire, dosežete svoje cilje in odkrijete, kaj vse zmorete. Ne glede na to, ali ste izkušen tekač ali pa se šele podajate v svet ekstremnih izzivov, Spartan Race vam bo zagotovo nudil nepozabno izkušnjo, polno adrenalina in doživetij. 

Pripravite se na vojno, pripravite se na Spartan Race!

Preden podelimo štartnino enemu izmed vas, bomo v ŠUS Eurofitnessu gostili Spartan trening z amabasadorko Anjo Robavs.

Anja se je za šport navdušila na šolskih športnih tekmovanjih v teku. 12 let je bila članica največjega slovenskega atletskega kluba AD Mass. Svoje izkušenje in ljubezen do športa je med magistrskim študijem nadgradila z licencami za vaditeljico atletike pri Atletski zvezi Slovenije ter licenco za inštruktorico fitnes vadbe pri Fitnes zvezi Slovenije.

Njena prva Spartan tekma je bilo evropsko prvenstvo 2019 v Dolomitih. Leta 2020 je postala prva Spartan SGX Coach v Sloveniji. Sedaj tekmuje med 5 in 6 tekem na leto, med katerim se je udeležila tudi svetovnega prvenstva v Abu Dhabi-u.

Izjemno smo veseli, da bomo lahko trenirali prav z njo.

KDAJ: Sobota, 17.02., ob 9.00 (skupina je POLNA, prijava ni več možna) in 10.00 (še zbiramo prijave) v funkcionalni dvorani športnega centra ŠUS Eurofitness.

KOLIKO ČASA: trening bo trajal 60 minut, po treningu pa lepo povabljeni v naš plavalni bazen in SPA center, kjer lahko poskrbite za ustrezno regeneracijo.

CENA: dogodek je brezplačen. Potrebna je le prijava v spodnjem obrazcu, saj je število mest, zaradi kakovostne izvedbe treninga, omejeno.


Oba termina Spartan Race vadbe sta polna. Prijava ni več mogoča. 


Spremljajte našo spletno stran in družbene medije in se nam pridružite na katerem od prihajajočih dogodkov.

WordPress Image Lightbox