fbpx

ŠUS Eurofitness Predstavlja: Pozdrav Poletju

Dragi člani našega športnega centra ŠUS Eurofitness,

veselimo se, da vas lahko povabimo na naš tradicionalni dogodek “Pozdrav Poletju”, ki bo potekal v soboto, 15. junija 2024, s pričetkom ob 15. uri.

 

Ta dogodek je namenjen vam, našim zvestim članom in vašim družinam, ki ste del naše športne skupnosti, da lahko skupaj v športnem duhu pozdravimo prihajajoče poletje.

Kaj vse nas čaka ta dan?

🏐 Turnir v odbojki na mivki:

Za vse ljubitelje odbojke na mivki smo pripravili poseben turnir, kjer se boste lahko pomerili v prijetnem in sproščenem vzdušju. Pridružite se nam in pokažite svoje odbojkarske spretnosti! Najboljše ekipe bodo nagrajene!

📝 Prijave na turnir v odbojki:

Če se želite pridružiti turnirju v odbojki na mivki, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec za prijavo. Ekipo lahko sestavljajo 3 člani. Ekipa naj bo mešana, torej sestavljena iz moških in ženskih članov.

Prijave so odprte do petka, 14. junija 2024. Pohitite in zagotovite svoje mesto!

👨‍👩‍👧‍👦 Otroške animacije:

Vemo, kako pomembno je, da se vsi člani družine zabavajo! Zato smo za vaše najmlajše pripravili poseben kotiček z otroškimi animacijami, kjer se bodo lahko prepustili igri, ustvarjanju in smehu.

💃Plesne vadbe:

Prisluhnite ritmu glasbe in se prepustite plesnim izzivom! Naša ekipa plesnih inštruktorjev je pripravila raznolik večerni program plesnih vadb, ki bo zadovoljil vse okuse. Ne glede na to, ali ste ljubitelji zapeljivih ritmov salse, energičnih korakov hip-hopa ali čarobnosti latino ritmov, boste našli nekaj zase. Seveda lahko izbor glasbe prilagodimo vašim željam. Če jih imate, nam to sporočite.

Poskrbeli bomo tudi za glasbo z DJ-jem, osvežilno pijačo ter nekaj za vaše želodčke…

 

📅 Datum in lokacija:

Datum: Sobota, 15. junij 2024

Čas: od 15. Ure dalje

Lokacija: Športni center ŠUS Eurofitness, Vodnikova 155, zunanje igrišče zadaj

Oprema: udobna športna oprema

 

Ne zamudite te priložnosti za zabavo, druženje in športne izzive!  Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Veselimo se srečanja z vami.

WordPress Image Lightbox