fbpx

Vodene vadbe v ŠUS Eurofitness

Aquagym

Aquagym je »vodni šport«. Izvaja se v bazenu in je primeren za vse starosti brez predhodnih izkušenj. Vadba v bazenu ima blagodejni učinek na kardiovaskularni in mišični sistem, saj poveča kardiopulmonalno in živčno-mišično zmogljivost. Spada med najbolj varne in vsestransko uporabne vrste vadb.

Voda predstavlja prijaznejše okolje za sklepe in vezi, hkrati pa nudi upor in s pomočjo rekvizitov zagotavlja kvaliteten trening.

Zumba

Zumba je več kot le aerobna vadba. Ne samo, da boste med treningom porabili ogromno kalorij, ampak se boste hkrati noro zabavali ob latino ritmih in pozabili na vsakdanje skrbi. In kako se boste počutili po vadbi? Odlično in prerojeno.

vodene vadbe šus max

Body Max

Visoko intenzivna intervalna vadba za celo telo, pri čemer se za upor uporablja lastna telesna teža, ki poveča raven kondicije, izgorevanje maščob, pridobiva na moči in eksplozivnosti telesa.

 

Boost

Energična, kvalitetna, intenzivna vadba, z možnostjo prilagoditve intenzivnosti posamezniku. Cilj je varen trening ter pravilna izvedba vaj. Združuje aerobno vadbo za krepitev srčno-žilnega sistema in izgubo odvečne teže, vadbo za moč celega telesa.

Acro Gym

Acro Gym je drugačna oblika vodene vadbe, katere glavni cilj ni zgolj povečanje mišične mase, moči in vzdržljivosti , temveč tudi izboljšanje koordinacije, ravnotežja in nasploh funkcionalnosti telesa na drugačen, zabaven način. Vadba vključuje izvajanje različnih akrobatskih gibov in trikov v sodelovanju s partnerjem ali skupino, kar spodbuja komunikacijske veščine in timsko delo. 

Primerna je za ljudi vseh starosti in sposobnosti, hkrati pa je odličen način za popestritev odnosa med partnerji ali prijatelji.

Boot Camp

Funkcionalna vadba, ki je namenjena obema spoloma in vsem starostnim skupinam ter ki poskrbi za delovanje vseh mišic od glave do pet. Pristop vadbe je celosten, kombinirana je z vajami za gibljivost, moč, stabilizacijo in splošno (kardio-vaskularno) kondicijo/vzdržljivost.

Cilj je povečati porabo kalorij, oblikovati telo in okrepiti učinkovitost gibanja na vseh področjih vsakodnevnega življenja.Pri vadbi lahko z vrsto najrazličnejših rekvizitov prilagodimo intenzivnost in zahtevnost vsakemu posamezniku.

vodene vadbe cycling

Cycling

Cycling je kardiovaskularni trening na stacionarnem kolesu ob odlični glasbi, med katerim maksimalno uživamo, hkrati pa pridobivamo vzdržljivost in topimo odvečne kilograme. Priporočamo ga tako začetnikom kot tudi vrhunskim športnikom, moškim in ženskam, ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Gre namreč za vadbo, ki jo lahko maksimalno prilagodimo posamezniku in je tehnično zelo nezahtevna. Vsak vadeči si po navodilih inštruktorja sam sproti nastavlja obremenitev obračanja pedalov na kolesu, odvisno od zmogljivosti in počutja.

Fat Burn

Aerobna vadba za celo telo (na stacionarnem kolesu), v kombinaciji z vadbo za moč.

Vadba, ki pomaga pospešeno preoblikovati telo. Po tej vadbi je izrazit občutek zadovoljstva, obenem pa pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne obremenitve. Vadba je popolno dopolnilo za aktivne rekreativce, rekreativne športnike, profesionalne športnike in druge, v treningu izkušene posameznike, ki želijo izboljšati funkcionalnost telesa.

joga vodene vadbe

Joga

Stres in ostali dejavniki sodobnega načina življenja na naših telesih puščajo nezavidljive posledice, zato si je treba vzeti čas zase in za svoje telo. To vas pripravi na vse ostale izzive, s katerimi se spoprijemate vsak dan. Klasične asane povezujemo v sekvence, tako da se gibi uskladijo z dihanjem, kar pomiri um in telo.

Jogalates

Jogalates je vadba, ki vključuje elemente joge, kot so sproščanje, umirjanje in raztezanje, ter pilatesa, saj pri izvajanju krepimo tudi mišice, mobilnost in stabilnost. Vadba je primerna za vse starosti in vse ravni telesne pripravljenosti, od čistih začetnikov do profesionalnih športnikov.

vodene vadbe pilates

Pilates

Pilates je vadba, pri kateri se izvaja vaje za krepitev mišic, predvsem mišic trupa in vaje za stabilnost telesa. Pri tem izboljšamo podporo hrbtenici in omogočimo boljšo gibljivost. Pri pilatesu je poudarek na: koncentraciji, dihanju, kontroli telesa in osredotočenosti na center telesa. Za rezultate je pomembna redna vadba.

shape dance vodena vadba

Shape Dance

Energična in noro zabavna vadba, ki združuje elemente aerobike in plesa ob pop, rock, hip hop in latino ritmih. Med to vadbo boste pozabili na vsakodnevne skrbi in hkrati porabili tudi ogromno kalorij. Počutili se boste, kot da ste na razgretem plesišču, hkrati pa boste kmalu opazili tudi rezultate na telesu.

Step & sweat

Step & Sweat

Srce stepa so koraki in vaje, ki bodo pospešili tvoj srčni utrip ter preoblikovali noge in ritko. Nikakor pa ne pozabimo tudi na vaje za oblikovanje in utrditev mišic zgornjega dela telesa in trupa. Vaje so tako statične kot dinamične, med katerimi si lahko prav vsak, tudi začetnik, izbere svoj optimalni trening, saj ponuja paleto najrazličnejših, bolj ali manj intenzivnih vaj.

ŠUS Core

45 minutna funkcionalna vadba, ki združuje visoko intenziven intervalni trening z vajami za moč, ki oblikujejo trebušne mišice z vseh zornih kotov.

Z izmenjevanjem intenzivnega izometričnega dela (npr. z različicami mize oz. »planka«), ciljno usmerjenih upogibov in obratov ter zahtevnega kardiovaskularnega treninga (npr. z gorskimi plezalci ali »mountain climbers«) obremenimo mišice celotnega trupa.

Pri vadbi lahko prilagodimo intenzivnost in zahtevnost vsakemu posamezniku, z vrsto najrazličnejših pripomočkov.

ŠUS Eurofitness HIIT

ŠUS Hiit

Izjemno intenziven intervalni trening. Pospeši metabolizem in poskrbi za visoko porabo kalorij tudi po treningu (EPOC učinek). Vsekakor odličen trening za sproščanje čustvene napetosti in stresa. Vaje so izbrane tako, da lahko odličen trening narediš tudi, če si začetnik. Predstavljene bodo tako težje kot lažje različice vaj.

ŠUS Power

Na vadbi boste preizkusili zgornje meje svoje vzdržljivosti v moči, se naučili kompleksnih gibov in se med funkcionalno težkim treningom zabavali. Vadba bo vplivala na vaše počutje in samozavest, saj boste sčasoma lahko premagovali težje izzive in obremenitve.

vital ŠUS Eurofitness

Vital

Na vadbi poskrbimo za vitalnost in zdravje telesa. Vadba je nizko intenzivna in prilagodljiva vsem stopnjam predznanja. Z vadbo poskrbimo za dobro počutje in ravnovesje celega telesa.

Na vadbo so dobrodošli tako začetniki kot vadeči v zrelih letih in osebe, ki okrevajo po poškodbah.

ŠUS Eurofitness Mobility

Mobility

Mobility je vadba, ki je namenjena vsem starostnim skupinam in pri kateri izvajamo dinamične raztezne vaje, te pa nam omogočajo lažje gibanje pri vsakodnevnih opravilih. Poudarek je predvsem na gibljivosti ramenskega obroča, hrbtenice in kolkov. Za rezultat je potrebna redna vadba.

ŠUS Dance

Ali radi plešete? Ali imate radi divjo, plesno in komercialno glasbo? Ali med pospravljanjem in drugimi opravili zaplešete “kot, da vas nihče ne gleda”? Če je odgovor da, potem je to vadba za vas! Skupaj bomo zaplesali in vživali v dobri glasbi ne glede na plesno predznanje. Dobrodošli so čisto vsi navdušenci nad zibanjem bokov in kondicijsko vadbo. Skupaj bomo zaplesali in hkrati odštevali kalorije.

FX ŠUS Eurofitness

ŠUS Strength

Vadba je primerna za vse stopnje fizične pripravljenosti. Fokus vadbe je na izvajanju vaj z utežmi. Med vadbo se izvaja vaje za moč celega telesa. Cilj vadbe je izboljšanje moči posameznika in krepitev mišic celega telesa.

Predporodna vadba

Predporodna Vadba

Predporodna vadba je namenjena mamicam, ki želijo kljub nosečnosti ostati aktivne. Vadba v obdobju nosečnosti prinaša pozitivne lasnosti tako pred kot po porodu, sajpomaga pri lajšanju nosečniških težav in omogoči dobro pripravo na sam porod, hkrati pa pospešuje okrevanje po le tem.

Pošljite nam vaša vprašanja. Z veseljem vam pomagamo pri vaši odločitvi.
Vnesite vaše ime in priimek
Prosimo, pozorno vpišite vaš elektronski naslov.
Kako vam lahko pomagamo?
WordPress Image Lightbox